Primeur: samenwerking met Green Recycled Organics

Santas Koffie bestaat 30 jaar

Het biologische MVO koffiemerk Santas Koffie bestaat 30 jaar en dat wordt gevierd op zaterdag 8 september. 

Santas Koffie Rotterdam
Santas Koffie bestaat sinds 1988 en biedt koffies voor op het werk en in de horeca, volgens een duurzaamheidsconcept. Alle koffies zijn verpakt in trendy duurzame blikken en houten kratten. Deze materialen worden keer op keer hergebruikt d.m.v. het statiegeld principe. Santas Koffie is biologisch en Fairtrade gecertificeerd. Santas biedt een totaal koffieconcept: van koffie en apparatuur tot aan de zogeheten ‘around the cup’ producten. 

30 jarig bestaan
Op zaterdag 8 juli wordt er van 12.00 – 18.00 uur bij Santas Koffie, met tal van activiteiten, uitgebreid stilgestaan bij het 30 jarig jubileum. Voor relaties, leveranciers en andere genodigden zijn er verschillende demonstraties en workshops zoals koffiebranden, het leren koffie maken als een echte Barista, koffiecuppen en uitleg van verschillende koffiekwaliteiten en soorten. Tevens worden rondleidingen gegeven door het pand. Ook voor de kinderen is er van alles te beleven.

Primeur: Samenwerking met Green Recycled Organics (GRO)
Om de MVO gedachte nog extra kracht bij te zetten zal op 8 september ook officieel bekend worden gemaakt dat Santas Koffie als eerste koffieleverancier gaat samenwerken met Green Recycled Organics (GRO). We halen de gebruikte koffieresidu op en deze gaan naar een kwekerij waar oesterzwammen worden geteeld die weer worden gebruikt voor soep, hamburgers en bittenballen. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.