Fusie Nesco Champignons en Bio Europe

Na enkele jaren van steeds intensievere samenwerking hebben Nesco Champignons B.V. en Bio Europe B.V. besloten om de samenwerking om te zetten in een joint venture. Vanaf 1 september 2018 zullen de activiteiten voortgezet worden door Nesco B.V.Beide bedrijven zijn al jaren actief in de teelt en handel van (biologische) champignons. Zo heeft Nesco champignons diverse teeltbedrijven in Zuidoost-Nederland en heeft Bio Europa zich de laatste jaren gespecialiseerd in het verpakken en de handel van biologische champignons. Vanwege de groei in vraag naar biologisch champignons is besloten om de krachten te bundelen en samen verder te gaan. Met deze fusie zal Nesco b.v. zich nog beter kunnen richten op de Nederlandse en Europese markt voor biologische champignons. De champignons worden er op maat voor de klant geteeld, geoogst, verpakt en getransporteerd. 

Gelijktijdig met de fusie is de nieuwe logistieke hal in Boekel in gebruik genomen. Door de nieuwbouw van deze hal zijn productie, koeling, verwerking, verpakking en administratie gecentreerd op een locatie. Ofwel een korte supply chain en hoge service voor het dagelijks beleveren van de klanten. 

Voor meer informatie: www.nescochampignons.nl
 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.