Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Begin nieuw seizoen biologisch passiefruit uit de Canarische eilanden

Een nieuw seizoen van het biologisch passiefruit, ook wel bekend onder de Spaanse naam maracuja, is begonnen. Ze zijn er in het geel en het rood.

Het seizoen start in augustus en eindigt in februari. Volgens Juan Antonio Munoz is het goed nieuws dat een extra teler z'n fruit via Mara Fruits verlaadt. "Dit jaar hebben we een dubbel volume en veel meer rode maracuja's, die zoeter zijn en gewoonlijk vanuit Afrika en Zuid-Amerika geïmporteerd worden. Ons passiefruit wordt verscheept en rijpt aan de boom. Hoe langer het aan de boom hangt, des te beter de smaak wordt."



"Ons fruit komt aan in Perpignan (Frankrijk) en wordt daar overgeladen naar Spanje en de rest van Europa."

Naast maracuja verhandelt Mara Fruits ook papaja, aloë vera, guanabana en in de toekomst lychees, longan, physalis en mamey.

Voor meer informatie:
Juan Antonio
Publicatiedatum: