Duitsland: Sesamstraat BiO is de nieuwe partner van Alnatura

De producten van de nieuwe Alnatura partner Sesamstraat BiO zorgen met hun vrolijke verpakkingen vanaf nu voor veel stralende kinderogen en inspiratie voor de duurzame kindervoeding. 

Onder het motto 'So macht Bio Spaß' (zo is bio leuk), ontwikkelt het familiebedrijf bio-producten voor kinderen zoals koekjes, crackers, fruitrepen, squeeze zakjes, pasta, thee en muesli. Dat alle producten zonder onnodige toegevoegde stoffen en vrijwel uitsluitend suikervrij zijn, is voor de oprichters Leif en Kirsten Schmidt vanzelfsprekend. De producten van het merk zijn te herkennen aan de kindvriendelijke, vrolijke verpakkingen met de tv-sterren uit Sesamstraat erop afgebeeld. „De Alnatura Super Natur Markt als gerenommeerde, hoogwaardige bio-supermarkt past perfect bij onze merkwaarden en de eisen van onze doelgroep. We verheugen ons er al op om een beetje meer kleur in de schappen en plezier in het dagelijks leven van de klanten te brengen“, aldus Leif Schmidt, die onder andere voor de afzet verantwoordelijk is. 

De verkoop gaat van start met Bert en Ernie koekjes, koekiemonster koekjes en squeeze zakjes met Ernie, Elmo, Grover en Abby.
 
Alnatura is met 31 Super Natur Markten in 62 Duitse steden vertegenwoordigd en staat voor de hoogste bio-kwaliteit en consequente duurzaamheid, waarvoor het bedrijf reeds twee keer werd bekroond met de Duitse duurzaamheidsprijs. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven