Deuren openen op zaterdag 1 september

'Oudhollands' meets 'biologisch modern' in De Oude Pastorie

De Oude Pastorie opent op zaterdag 1 september 2018 feestelijk haar deuren in het hartje van Lisse om 13:00 uur. De burgemeester van Lisse, Lies Spruit, zal dan de openingsceremonie begeleiden, gevolgd door een borrel voor genodigden.


 
De Oude Pastorie is gevestigd op de Grachtweg 2, aan het plein 'Het Vierkant'. Het monumentaal pand kent een lange geschiedenis van bewoning door verschillende dominees, tandarts Hoek en de vorige eigenaar, de heer F. Schermer-Voest, die een antiekwinkel in dit pand vestigde.


 
Begin dit jaar heeft de familie Hazebroek het pand gekocht en na een gehele renovatie is De Oude Pastorie verbouwd tot een Bed&Breakfast, Biologische eetkamer met binnentuin en damesboutique genaamd Chaveli’s onder één dak. Re-integratiebedrijf Work2Work zal zich later dit jaar in de corridor vestigen. Het pand bestaat uit prachtige elementen uit het verleden, die in hun oude glorie zijn hersteld en de formule is geïnspireerd op 'Oudhollands' meets 'biologisch modern'.Er is deze middag een programma voor de genodigden, maar het terras zal gewoon geopend zijn voor de andere bezoekers.

Voor meer informatie: www.deoudepastorielisse.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.