High protein voor sporters, senioren en kinderen

De yoghurt (met en zonder fruit) en verse kaas van Pur Natur zijn nu ook verkrijgbaar met een hoger proteïnegehalte. Yoghurt en verse kaas zijn beide bronnen van hoogwaardige proteïnen die essentieel zijn in ieders eetpatroon.


Proteïnen voorzien het lichaam niet alleen van de nodige energie, maar ze werken ook bloeddrukverlagend, gaan overgewicht tegen en bevorderen spierherstelling. Met de high protein yoghurt en verse kaas van Pur Natur neemt men bijna dubbel zoveel proteïnen op vergeleken met gewone yoghurt of verse kaas.

Vooral sporters, senioren, vegetariërs, kinderen, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mensen met een bepaalde aandoening of wonden kunnen extra proteïnen goed gebruiken. Zij hebben er namelijk meer nodig dan een gemiddelde persoon.

Drie fruitsmaken

Naast de natuuryoghurt is er trouwens ook de high protein yoghurt & fruit, een heerlijk ingemengde yoghurt die verkrijgbaar is in maar liefst drie smaken. Voor de gezonde zoetebekken is er de mix van framboos en aronia of appelbes. Mag het een tikkeltje zuurder, dan is de yoghurt met kruisbessen een aanrader. Deze smaak neigt naar het zoetzure. Ook nog in het smaakgamma: banaan.Voor meer informatie: www.purnatur.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.