Aleppo olijfzepen nieuw bij Yaviva

"Oerzepen met een krachtige uitstraling"

Tholen - Bij Yaviva zitten ze niet bepaald stil deze zomer. Na de introductie van Benecos zijn vanaf nu ook de Aleppo zepen van Najel verkrijgbaar via de groothandel in natuurlijke cosmetica. Pieter Hofland, medeoprichter van Yaviva, is erg verheugd over deze toevoeging. "We hebben gisterenochtend de eerste 40 producten geïntroduceerd. Dit is een selectie van het uitgebreide productaanbod van Najel. De totale lijn van Najel bestaat uit meer dan 100 verschillende producten", vertelt Pieter.

Via Yaviva zijn onder meer de blokzepen verkrijgbaar. "Dit zijn de echte hardlopers, de blokzepen zijn naar mijn mening echt de typerende Aleppo zeep-producten. Ik noem het echte oerzepen, de ruwe blokken hebben een heel krachtige uitstraling. Deze blokken zijn beschikbaar met verschillende percentages laurierolie, startend bij 5% en oplopend tot 50%." Het aanbod bestaat verder uit onder meer shampoos, conditioners, scrubzepen, een deodorantstick en gezichtsmaskers. "Met die laatstgenoemde zijn we extra blij aangezien we nog graag goede gezichtsmaskers aan ons aanbod wilden toevoegen."


Aleppo zeep is één van de oudste en bekendste zepen wereldwijd. Pieter geeft aan dat het een zuivere, plantaardige zeep van zeer hoge kwaliteit is, gemaakt op basis van olijf- en laurierbesolie. De zeep wordt gedurende een periode van negen maanden op een natuurlijke manier gedroogd in de zon. Deze traditie bestaat al langer dan 4000 jaar. "Het mooie aan dit merk is dat deze Aleppo zepen nog altijd in Syrië geproduceerd worden door een familiebedrijf dat al honderden jaren bestaat. Wel was het bedrijf een aantal jaar geleden vanwege de trieste situatie in Syrië genoodzaakt om het hoofdkantoor naar Frankrijk te verhuizen."
 


Voor meer informatie:
 
Pieter Hofland
Yaviva
Kwekerijweg 2b
3709JA Zeist
030 755287
info@yaviva.nl
www.yaviva.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven