Nieuw eco-living evenement vindt samen plaats met Organic Food Iberia

Diversified Communications, de evenementenorganisator van Organic Food Iberia, heeft de lancering van een groot nieuw Iberian handelsevenement voor duurzame beauty en eco-living aangekondigd. 

Deze nieuwste toevoeging tot Diversified's groeiende natuurlijke en biologische productportfolio - Eco Living Iberia - zal gelijktijdig plaatsvinden met Organic Food Iberia. Beide evenementen zullen op 6 en 7 juni 2019 plaatsvinden in het IFEMA expositiecetrum in Madrid.

Samen vormen de twee evenementen het eerste volledig professionele, internationale en ecologische handelsevenement dat ooit in Spanje is gehouden. Meer dan 300 exposanten zullen aanwezig zijn om hun biologische, duurzame en ethische voeding, dranken, wijn, verzorgings-, beauty- en huidverzorgingsproducten, kleding, huishoudartikelen en schoonmaakproducten te presenteren. 

"De enthousiaste reacties op Organic Food Iberia lieten zien dat er veel vraag en steun is voor een dergelijk evenement van wereldklasse dat zich richt op het promoten van zowel de biologische en natuurlijke sectoren in Spanje," zegt Carsten Holm, directeur van Diversified Communications UK. 

"De natuurlijke synergie tussen de twee evenementen zorgt ervoor dat er extra bedrijfsmogelijkheden zijn voor alle exposanten en bezoekers," voegt Holm toe. "Veel van de grootste namen in de natuurlijke en biologische sector zullen hun producten tentoonstellen en veel van de meest belangrijke regio's hebben bovendien al paviljoens gereserveerd. Ook verwachten we dat duizenden kopers uit Europa en de rest van de wereld het evenement zullen bezoeken. We hopen dat het evenement uiteindelijk een van de belangrijkste handelsevenementen ter wereld zal worden." 

De lancering van het evenement volgt na maanden van overleg met leidende spelers en verenigingen op de Spaanse markt. Velen vinden dat de twee evenementen al eerder opgezet hadden moeten worden en dat ze zullen helpen om de markt naar een hoger niveau te tillen. 

Alvaro Barrera, de directeur van Ecovalia (Organic Value Association CAAE): "Ecologische consumenten hebben niet alleen interesse in ecologische voeding, maar ook in cosmetica, kleding en andere producten. Eco Living Iberia zal een breed assortiment van deze producten presenteren en biedt uitstekende verkoopmogelijkheden voor de aanwezige bedrijven, supermarkten en gespecialiseerde retailers die producten ontwikkelen die in lijn zijn met de Ecological Philosophy of Consumption."

Naast het centrale evenement zal bij Eco Living Iberia ook een Eco Theater aanwezig zijn; The Innovation Zone. Hier vind je de de nieuwste en bestverkopende producten; regionale en internationale paviljoens, een VIP en Hosted Buyers programma, en worden de Eco & Organic Awards Iberia uitgereikt.

Diversified Communications is een belangrijke supporter van de biologische sector met al meer dan 25 jaar ervaring. Onder hun zeer succesvolle en langlopende evenementen vallen al de Natural &Organic Products Europe in het VK, de Nordic Organic Food Fair and NaturalProducts Scandinavia in Zweden, Naturally Good in Australië, en sinds kort ook het eerste biologische consumentenfestival in Londen, GO! Organics, dat van 8-9 september plaatsvindt. Daarnaast publiceert Diversified ook Natural Products News en NaturalProductsGlobal.com.

Bron: Natural Products Global

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven