Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-artisjokken in KRO-NCRV-programma BinnensteBuiten

In het KRO-NCRV-programma BinnensteBuiten zat gisteren (18 juli) een reportage over de biologische artisjokkenteelt bij Overesch Biologische Landbouw. Jan Overesch teelt de artisjokken samen met schoonzoon Rudy Horstman. Rudy laat culinair expert Alain Caron onder meer zien hoe je kunt zien dat de artisjok rijp is en hoe deze geoogst worden.

Jan is één van de weinige telers in ons land die artisjokken teelt. En de oogst is net in volle gang. Als Fransman kent Alain de artisjok natuurlijk uit de Franse keuken, maar in deze aflevering kookte hij met de Nederlandse artisjok.

De aflevering werd woensdag 18 juli om 18:50 uur uitgezonden, de herhaling staat voor zaterdag 21 juli om 17:10 uur op het programma.


Voor meer informatie: www.overesch.nl

Bron: Website BinnensteBuiten
Publicatiedatum: