Fotoreportage van beurs in Monterey, Californië (11-12 juli)

Organic Produce Summit ziet bezoekersaantal met 30% stijgen

Ruim 1.300 deelnemers reisden vorige week af naar de Californische kustplaats Monterey om er de derde editie van de jaarlijkse terugkerende Organic Produce Summit bij te wonen (11 en 12 juli). 

Op woensdag 11 juli ging de vakbeurs van start met excursies die retailers en andere belangstellenden in de gelegenheid stelden om teeltbedrijven te bezoeken en telers te spreken om zo een beter idee te krijgen van wat er er allemaal komt kijken bij het telen van gezonde en veilige groenten en fruit. De dag werd afgesloten met een drukbezochte openingsreceptie in het Monterey Convention Center. Dankzij de grote opkomst, het heerlijke eten, de live muziek en geweldige sfeer kon er teruggekeken worden op een succesvolle eerste dag. Tevreden exposanten

Het ochtendprogramma van de tweede dag was gevuld met educatieve sessies en een rondetafelgesprek voor retailers. Na het intensieve ochtendprogramma kon er in de open lucht worden geluncht in Custom House Plaza. De uitverkochte expo in de middag vormde de kers op de taart. Tijdens deze vierenhalf durende vakbeurs presenteerden in totaal 130 exposanten vol trots hun biologische producten. De exposanten waren zeer tevreden en raakten niet uitgepraat over de buitengewoon grote opkomst en de aandacht die zij kregen van kopers.

"De sfeer is fantastisch en we merken dat retailers enthousiast zijn", vertelde Aaron DeHerrara van Rainier Fruit. "Ik ben gek op dit evenement", voegde Stephanie Cutaia van EarthFresh er aan toe. De organisatie verricht prima werk door de hele groep aanwezigen beide dagen samen te houden met als resultaat een intiem evenement dat gelegenheid biedt tot netwerken."Grotere opkomst

Kleinschalige AGF-beurzen winnen snel terrein en dit jaar zag de Organic Produce Summit haar bezoekersaantal met 30% stijgen. "De intieme setting draagt bij aan serieuze gesprekken met kopers en zorgt voor een ontspannen sfeer", vertelde George Harter van CMI Orchards. "In slechts drie jaar tijd is deze beurs een begrip in de sector geworden", voegde Brian Vertrees van Naturipe Farms er aan toe. 

Houd de data 10 en 11 juli 2019 alvast maar vrij in uw agenda want dan zal de Organic Produce Summit opnieuw gehouden worden in het Monterey Convention Center. Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven