8 en 9 september in Londen

Een oase van biologische producten bij het GO! Organic Festival

Naast een weekendfamilieplezier en entertainment, kunnen bezoekers bij het GO! Organic Festivalterecht voor producten op het gebied van biologische beauty,huidverzorging en eco-living. Het evenement vindt plaats op 8 en 9 september inhet Battersea Park in Londen. 
 
Neal’s Yard, Aqua Oleum, Keweko, Lavera,Nathalie Bond, G+G Vitamins, Nutri-Fungi, Primal Alchemy, Natracare, ORGANii,Organyc, Green People, BeeBee Wraps, Kinn Living, Silver Bamboo en SleepOrganic zijn slechts enkele van de grote merknamen die aanwezig zijn om hunnieuwste producten te presenteren - ook kan men de productenproberen en kopen. 
 
De laatste jaren is de vraag naargecertificeerde biologische beauty- en gezondheidsproducten toegenomen, ensteeds meer mensen kiezen ervoor om veiligere, gezondere, natuurlijke enbiologische verzorgingsproducten te kopen, het GO!Organic Festival biedt de mogelijkheid om dit te doen. 
 
Op de biologische marktplaats met 100stands kunnen bezoekers een ruime selectie aan biologische huid-, haar-, enlichaamsverzorgingsproducten ontdekken, en een grotevariëteit aan biologische gezondheidsproducten, tips en inspiratie voor eengezonde, duurzame en vegan levensstijl. 


 

Biologische beautyen huidverzorging

Een van de grootste namen in de Engelsebiologische beautysector, Green People, zal hun prijswinnende biologischezonverzorging presenteren, die beschikbaar is in verschillende SPFs. Deproducten zijn rijk aan natuurlijke antioxidanten en verzorgende biologischeplantenextracten en bestaan onder andere uit kleine reisverpakkingen (100 ml)en parfumvrije producten en een assortiment voor kinderen - veiliger voor dezeeën en voor onze huid. 
 
Het veelgeprezen merk Neal's Yard Remedieszal hun nieuwste natuurlijke en biologische huidverzorgingsassortimentpresenteren, waaronder nachtcrèmes, plantaardige moisturisers,gezichtsoliën, serums en nog veel meer. Iedereen die behoefte heeft aan eenmoment van ontspanning kan bovendien terecht bij de stand van Neal's Yard vooreen exclusieve handenbehandeling. 
 
De natuurlijke en biologischedistributeur Pravera heeft een aanbieding waarbij drie producten voor deprijs van twee worden aangeboden. Deze aanbieding geldt voor hetassortiment aan natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten,vrouwelijke hygiëne producten en huishoudelijke producten, met merkenals Benecos, Khadi, Fair Squared en het make-up merk Soultree AyurvedicKajals. 
 
In de stand van Incognito showt men de prijswinnende insectenwerende middelen. Dezeproducten zijn gemaakt van natuurlijke essentiële en botanische oliën en zijngoedgekeurd door de Vegan Society. De producten werken door insecten te weren,inclusief alle muggen (en teken, zandvliegen, wespen, vlooien, bijen ensteekmuggen) en door kairomonen te camoufleren.


 

Clean-label vitaminen, mineralen ensupplementen

Voor wie opzoek is naar clean-labelsupplementen en vitaminen, kan terecht bij G+G Vitamins,Nutri-Fungi, Motion Nutrition en Primal Alchemy. Daar ontdekt men meer over de voordelenvan champignons en Motion Nutrition’s ‘power up’ en ‘unplug’ producten omop een natuurlijke manier de concentratie te verbeteren en te ontstressen.
 

Eco-living

Kinn Living biedt demonstraties en monsters van hun nieuwsteeco-vriendelijke schoonmaakmiddelen, zoals een keukenschoonmaakmiddel op basisvan lavendel en rozemarijn en afwasmiddel van sinaasappel - beiden vrij van petrochemicaliën,fosfaat, enzymen en dierlijke producten. Greenscents is ook aanwezig om hunassortiment van natuurlijke, biologische en duurzame schoonmaakmiddelente presenteren, net als Nathalie Bond Organics, die hun handgemaakte, ethische endiervriendelijke huidverzorgingsproducten, kaarsen en geursprays voor in huispresenteren.
 
‘Plastic-vrij’ is ook een belangrijk onderwerp op het moment engelukkig maakt GO! het gemakkelijker om minder plastic te gaan gebruiken. Naasteen groot assortiment natuurlijke beauty- en verzorgingsproducten, verkooptSilver Bamboo ook een ruime selectie eco-living en mondverzorgingsproducten,inclusief eco-koffiebekers, herbruikbare rietjes van glas en bamboe,tandenborstels van bamboe en biologisch afbreekbare wattenstaafjes.
 
Voor wie genoeg heeft van plastic in kleding, biedtGreen Fibres’ assortiment van biologische en natuurlijke fair-tradebuitenkleding, ondergoed, panty’s, sokken en accessoires voor de hele familie.Ook People Tree is aanwezig met hun duurzame kledinglijn. Garthenor biedt nietalleen biologisch gecertificeerde garen aan, maar zal tijdens GO! ookdemonstraties geven hoe sokken op een Victoriaanse naaimachine werden gemaakt.


 
Voor wie zin heeft in wat lekkers is er ook eenheerlijke selectie van biologische voeding en dranken. Naast winkelen zijn erook verschillende activiteiten om het hele gezin te entertainen, zoalsverschillende bands, presentaties door beroemdheden, Meet the Farmer en deClearspring Japanese Tea Garden, Abel & Cole’s picknicklocatie, het HonestOrganic’s Eco Art Camp, circusacts, gratis kermisattracties, eenkinderboerderij, workshops en nog veel meer.

Voor meer informatie:www.goorganicfestival.co.uk

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.