BIOFACH China trekt 16.787 bezoekers

De 12e editie van BIOFACH China heeft 262 exposanten uit 17 landen en regio's en 16.787 bezoekers getrokken. Er was een speciale focus op Nieuw-Zeeland, dat als 'Land van het jaar' was benoemd. Ook de 'Innovatieve product lanceringszone' en het 'Nieuwe product display' waren populair. De bijhorende Internationale biologische markt en ontwikkelingsconferentie, die zich richtte op de rol van China in de wereldwijde biologische markt, was één van de hoogtepunten van het evenement. 


Speciale focus op Nieuw-Zeeland

Na de première met Denemarken vorig jaar, besloot BIOFACH China 2018 weer een 'Land van het jaar' te benoemen. Dit jaar was dit Nieuw-Zeeland. Het Landpaviljoen bestond uit zes biologische Nieuw-Zeelandse bedrijven en werd georganiseerd door de Organic Exporters Association en het team van German-New Zealand Chamber of Commerce (GNZCC). Regelmatige presentaties van Maori liederen en dansen gaven de bezoekers een indrukwekkend inzicht in de traditionele cultuur van de inheemse bevolking van Nieuw-Zeeland.


Conferenties en overige programma-onderdelen

De presentaties en discussiepanels bij de bijhorende Internationale biologische markt en ontwikkelingsconferentie werden ook goed bezocht. Internationale en lokale experts boden informatie over de huidige problemen in de biologische sector. De focus lag bij China's rol op de wereldwijde biologische markt en de ontwikkelingen op de biologische markt. Daarnaast waren de 'Biologische thee competitie' en 'Biologische kookclub' met interactieve kookshows, demonstraties en presentaties ook onderdeel van het evenement. 

Het Deense paviljoen op BIOFACH China.

De 13e editie van BIOFACH China zal van 16 tot en met 19 mei 2019 plaatsvinden in het Shanghai World Expo & Convention Center (SWEECC).

Voor meer informatie: www.biofachchina.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven