Nieuwe uitstraling biologisch vlees

"We willen de aandacht meer op ons biologisch assortiment vestigen"

Tholen - Slagerijen Kaldenberg is al meer dan 55 jaar gespecialiseerd in het verwerken van kwaliteitsvlees voor horeca, grootverbruik en de institutionele markt. Kaldenberg is vertegenwoordigt in 36 Sligro zelfbedieningsvestigingen door Nederland en is daarmee een gewaardeerde Sligro Vers Partner op het gebied van vlees.

Biologisch

Sinds kort heeft het biologisch assortiment een nieuwe uitstraling gekregen. "De vraag naar biologisch vlees en duurzame producten in het algemeen neemt toe. We verkochten binnen Sligro al lange tijd biologisch vlees, maar we brachten het niet onder de aandacht.Met ons vernieuwde assortiment en de nieuwe uitstraling willen we meer aandacht vestigen op biologisch vlees. De nieuwe sleeve verpakking heeft een clean uiterlijk: simpel, eerlijk en duidelijk. Duurzaam en biologisch eten, wat een hogere verkoopprijs heeft, valt binnen de huidige trend van het eten van minder vlees. Het eten van minder vlees is positief, maar wanneer we vlees eten moeten we wel kiezen voor een lekker en goed stuk vlees. Daar staan wij achter; vlees met een verhaal. Ieder ras dat we verkopen bij Sligro heeft zijn eigen specifieke kenmerken die tot uiting komen in het vlees", vertelt Rick Koot, marketeer bij Slagerijen Kaldenberg.Ook heeft Slagerij Kaldenberg duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. "Zo zijn we de afgelopen jaren samen met onze toeleveranciers intensief bezig geweest met de verduurzaming van onze bedrijfsvoering en assortiment samenstelling. Duurzaamheid ontwikkelen we ook door binnen de bedrijfsvoering. In onze supermoderne en extra geïsoleerde centrale slagerij gebruiken we bijvoorbeeld een koeling op basis van CO2 en verwarmen we ons schoonmaakwater met restwarmte uit de koel- en diepvriesapparatuur", eindigt Rick.Voor meer informatie:
Slagerijen Kaldenberg
Gaanweg 1A
4214 KA Vuren
0418-581995
info@kaldenberg.nl
www.kaldenberg.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.