"We zijn trots een bijdrage te kunnen leveren aan de verduurzaming van de koffiemarkt"

NESCAFÉ Dolce Gusto komt met 100% biologische koffie

Nestlé’s NESCAFÉ Dolce Gusto introduceert de nieuwe 100% biologische Absolute Origins. Deze drie biologisch en verantwoord geteelde koffiesmaken zijn afkomstig uit Colombia, Honduras en Peru. De Absolute Origins zijn de eerste 100% biologische koffies binnen het NESCAFÉ Dolce Gusto-capsulesysteem.De Colombia is een verfijnde lungo met tonen van amandel, nootmuskaat en geroosterde gerst. Honduras is een milde espresso met tonen van honing, donkere chocolade en munt. Peru is een intense espresso met aroma’s van zoethout, roze peper en zwarte bessen.

Met de nieuwe 100% biologisch en verantwoord geteelde koffies speelt NESCAFÉ Dolce Gusto volledig in op de toenemende consumentbehoefte aan transparantie over de oorsprong van het product en gezonde voeding. "We zijn ontzettend trots dat we met deze geweldige range 100% biologische, Absolute Origin-koffies een bijdrage kunnen leveren aan de verduurzaming van de koffiemarkt", zegt Harm de Groot, Marketing Manager NESCAFÉ Dolce Gusto.De biologische NESCAFÉ Dolce Gusto Absolute Origins van pure Arabica-bonen zijn exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn. De koffies zijn herkenbaar aan hun metallic verpakkingen met een verfijnd reliëf, dat een figuur vormt dat kenmerkend is voor het land van herkomst.

Voor meer informatie: www.nestlé.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.