Nu ook Wine Bottles en Wine Tumblers en variant voor kinderen

Nieuwe Hydro Flask-producten voor deze zomer

Hydro Flask, toonaangevend op het gebied van hoogwaardige isoleerflessen in roestvrijstaal, legt de lat voor de zomer van 2018 opnieuw een beetje hoger en stelt nieuwe producten en opvallende, nieuwe kleuren voor. Voor haast elk avontuur kan je nu een andere fles in een andere kleur meenemen.

Alle isolatieflessen van Hydro Flask zijn voorzien van de exclusieve TempShield-technologie. Het dubbelwandige warmte-isolerende materiaal is gemaakt van de hoogste kwaliteit 18/8 roestvrij staal en houdt elke drank op de gewenste temperatuur. Deze formule zorgt voor de pure en verfrissende smaak van je drankje. De bijzonder comfortabele grip van de isolatiefles is te danken aan het ergonomische ontwerp en het gebruik van een speciale poedercoating. Deze flessen zijn elegant, recyclebaar, bevatten geen BPA en worden geleverd met een levenslange garantie.


Nieuwe kleuren: Hydration Flasks

De kleurrijke isolatieflessen van Hydro Flask, van 0,5 liter tot 1,9 liter (18 oz tot 64 oz), vergezellen je elke dag. Klein of groot, je neemt ze makkelijk mee naar kantoor of de sportschool. Nieuw in het gamma zijn de kleuren Olive (groen), Flamingo (roze) en Blueberry (blauw). Adviesverkoopprijs van 34,95 tot 69,95 euro.

Nieuwe kleuren: Coffee Flasks

Niets beter dan een goede koffie voor een duwtje in de rug. Warm of iced, afhankelijk van het seizoen. Hydro Flask stelt drie isolatieflessen voor (354 ml, 473 ml en 592 ml) die je koffie tot wel 6 uur warm of tot 24 uur ijskoud houden. Geen 'coffeeholic'? Je kan uiteraard ook thee in je Hydro Flask gebruiken. NIEUW in het gamma zijn de kleuren Olive (groen), Flamingo (roze) en Blueberry (blauw). Adviesverkoopprijs van 25,95 tot 32,95 euro.
 

Helemaal nieuw: Wine Bottles en Wine Tumblers

Wijn of rosé lekker gekoeld houden tijdens een uitstap op een lange zomerdag? Onmogelijk? Niet met de nieuwe, elegante Wine Bottle en bijpassende Tumbler (glas). Geen gestuntel meer met het ontkurken van je fles en ook geen gesjouw meer met glazen flessen. Ze zijn 100% recyclebaar, herbruikbaar en BPA-vrij (Bisphénol A). Adviesverkoopprijs Wine Bottle 49,95 euro en Tumbler 34,95 euro.


Helemaal nieuw: Hydro Flask voor Kids

Nu hebben kinderen een kleurrijke, duurzame manier om onderweg gehydrateerd te blijven. Klein genoeg om in de hand van een kind te passen, maar toch groot genoeg om hun dorst te lessen. Deze 12 oz (254 ml) flessen zijn val- en morsbestendig en houden koude dranken maximaal 24 uur koud. Het roestvrijstalen isoleerflesje uit de kleurrijke flask-collectie is duurzaam - een siliconen bootie beschermt de onderste helft tegen stoten - en wordt geleverd met een lekbestendig deksel met opklapbaar rietje. Adviesverkoopprijs 32,95 euro.
 

Sinds de start in 2009 groeide Hydro Flask snel uit tot een bedrijf dat gespecialiseerd is in hydratatie. 0p de Amerikaanse markt is Hydro Flask het snelst groeiende merk in zijn branche. Dankzij de focus op isolerende flessen en de unieke consumentenervaring is het bedrijf op de Amerikaanse markt marktleider op het gebied van isolerende flessen en groeide het ondertussen uit tot de 3de belangrijkste speler in de Amerikaanse markt van drinkbekers en -flessen.Over Hydro Flask

Hydro Flask is marktleider in roestvrijstalen, geïsoleerde en high-performance drank- en voedingsthermosflessen. Hydro Flask werd in 2009 opgericht in Bend (Oregon, VS) en heeft als missie om gebruikers altijd, overal en telkens opnieuw aangenaam te verrassen in hun dorstlesbeleving dankzij een unieke combinatie van temperatuur, smaak en handig meenemen. Elke recipiënt is uitgerust met de dubbelwandige TempShield-isolatie die drank op de gewenste temperatuur bewaart, 18/8-kwaliteits roestvrijstaal om de pure en verfrissende smaak te vrijwaren, en een duurzaam ergonomisch design met poedercoating voor de ultieme meeneemervaring. Hydro Flasks zijn stijlvol, BPA-vrij, recyclebaar en levenslang gewaarborgd. Via de 5% Back liefdadigheidstak van de onderneming kunnen gebruikers een deel van de nettowinst van hun aankoop toewijzen aan een liefdadigheidswerk van hun keuze. Ontdek meer over Hydro Flask en zijn missie om de wereld te redden van middelmatigheid op deze pagina.

Over Helen of Troy Limited

Helen of Troy Limited (NASDAQ, NM: HELE) is een toonaangevende wereldwijde onderneming voor consumerproducten die haar klanten creatieve oplossingen aanreikt via een stevige portefeuille van welbekende en vertrouwde merken zoals OXO, Good Grips, Hydro Flask, OXO tot, OXO on, Vicks, Braun, Honeywell, PUR, Febreze, Revlon, Pro Beauty Tools, Sure, Pert, Infusium23, Brut, Ammens, Hot Tools, Bed Head, Dr. Sinatra, Dr. David Williams en Dr. Whitaker. Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van Helen of Troy Limited (of filialen) en/of worden gebruikt onder licentie van hun respectieve licentiegevers.

Kijk voor meer informatie over Helen of Troy Limited op www.hotus.com.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven