
Abonneren
Vacatures
- Creatieve Brand & Content Manager
- Assistent Bedrijfsleider
- Retail Key Account Manager
- Leidinggevende snijderij
- Fruitteler / gewasverzorger boomkwekerij
- Teeltspecialist
- Accountmanager
- Agrarisch medewerker - Veredeling
- Logistiek Medewerker Groenten en Fruit
- Teler - Teeltspecialist - Hoofd Teelt - Head Grower
Top 5 - gisteren
- Libelle Legt Uit: wat is duurzamer, een biologische komkommer in plastic of een niet-biologische komkommer zonder?
- Gerrit-Jan Roza 45 jaar
- NOS-weerpresentator Gerrit Hiemstra geeft 13 april praktische avondklas over weer en klimaat
- Bio-tulpenboeket compleet met bollen betekent aftrap versseizoen
- Melkprijs Eko-Holland daalt met €1,00 in april
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Plus neemt deel assortiment over
't Verswarenhuys sluit vestiging in Schijndel na drie jaar
’t Verswarenhuys opende eind 2011 in Beek en Donk de eerste winkel, waar op ruim 500 vierkante meter uitsluitend versproducten zoals brood, vlees, groenten, fruit, vleeswaren, kaas en noten en chocolade, werden verkocht. A-merken ontbraken en het assortiment droge kruidenierswaren was uitsluitend biologisch. Voormalig Superunie-directeur Frans Fredrix, die als adviseur bij het project is betrokken, beschreef de formule enkele jaren geleden als een concept om het ‘gat op te vullen tussen supermarkt en speciaalzaak.’
De formule was het initiatief van de broers Van Laarschot. Hun winkel in Beek en Donk opereert inmiddels weer onder eigen naam. Enkele jaren geleden deden zij de formule over aan Ruud van Oers, die het concept alsnog wilde uitrollen. Van Oers heeft met eigenaar Wim Eijkemans van supermarkt Plus afgesproken dat zijn supermarkt in Schijndel volgende week begint met de verkoop van 'brood zoals vroeger', een product van 't Verswarenhuys. Ook neemt Plus Eijkemans de verse loempia's op in zijn assortiment. Plus neemt tevens enkele personeelsleden van 't Verswarenhuys over. Anderen verhuizen mee naar de winkel in Eindhoven.
Bron: FoodHolland
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-03-28 Gerrit-Jan Roza 45 jaar
- 2023-03-24 Uit de oude doos: Renno van Dijk van Berrico
- 2023-03-24 Na 10 jaar geeft Leen Laenens de fakkel als Velt-voorzitter door aan Paul Ongenaert
- 2023-03-24 ZO Schoon winnaar DS Smith Duurzaamheid Award
- 2023-03-23 ABZ De Samenwerking sluit bewogen jaar naar volle tevredenheid af
- 2023-03-23 Lies Goezinne volgt Marc Estourgie op als Managing Director Benelux van Holland & Barrett
- 2023-03-22 Biologische tuinbouwbedrijven met bijzondere toegevoegde waarde
- 2023-03-17 12,5 jaar Biojournaal - terugblik op de eerste publicatieweek
- 2023-03-17 BD-Totaal bestaat vandaag 30 jaar
- 2023-03-17 Koninklijke Paardekooper Group benoemt nieuwe CEO
- 2023-03-17 Jan Derck van Karnebeek is nieuwe CEO van FrieslandCampina
- 2023-03-16 Nenco Food Group neemt Glutenvrij Reform Le Poole over
- 2023-03-16 Nieuwe bio-winkel, lichte ontmoetingsplek
- 2023-03-15 ACM in jaarverslag: "Markten werken niet vanzelf goed"
- 2023-03-15 BDV kiest Johann Tappeiner als nieuw erebestuurslid
- 2023-03-15 Bas Rüter van Rabobank naar Stichting Landschap Noord-Holland
- 2023-03-15 Oogst haalt ruim 50.000 euro op tijdens tweede succesvolle crowdfunding
- 2023-03-14 Minister Adema bezoekt Enza Zaden en maakt kennis met groenteveredelingssector
- 2023-03-14 Land van Ons-oprichter Franke Remerie neemt time-out, Janneke Hoekstra pakt over
- 2023-03-14 Uitbreiding distributiecentrum Bergfood