SuperBee Wax Wraps nieuw bij Biocare Products

"Een verrassend eco-vriendelijk alternatief voor plastic"

Tholen - SuperBee is het nieuwste merk in het aanbod van Biocare Products. "De SuperBee Wax Wraps zijn een eco-vriendelijk alternatief voor plastic. Het is qua gebruik vergelijkbaar met aluminiumfolie, maar dan gemaakt van uitwasbaar GOTS-gecertificeerd bio-katoen, aangevuld met bijenwas, boomhars, biologische kokosolie en een heleboel liefde van de Thaise producent. Zeker gezien de huidige trend richting duurzame verpakkingsopties verwachten wij veel van dit product", vertelt Suzanne Smal.


Biocare Products is sinds begin dit jaar verantwoordelijk voor de import en distributie van de Wax Wraps van SuperBee. "En hierin zit voor ons ook een primeur. Voor het eerst gaat het namelijk niet alleen om de rechten binnen de Benelux, maar in de hele EU. We zien dit echt als een nieuwe uitdaging. Zo zijn we in bijvoorbeeld Portugal en Spanje op zoek naar een soortgelijk bedrijf als dat van ons om een samenwerking mee op te zetten."


Suzanne heeft zelf contact gezocht met SuperBee. "Ik zag online een filmpje en vond het meteen een erg tof product. Drie weken later was het contract al getekend. Het is een vrij jong merk. De oprichtster is dankzij haar oma op het idee gekomen om de Wax Wraps te ontwikkelen. Zij gebruikte vroeger namelijk vaak op deze manier katoenen doeken in de keuken. Ze gaf het prototype van de Wax Wrap vervolgens aan haar man mee naar het werk en merkte toen dat er vraag naar was."


Ze geeft aan dat de reacties in Nederland erg positief zijn. "Het product past volgens mij in iedere natuurvoedingswinkel en gezondheidswinkel. Daar komt het type consument dat voor dit soort producten gaat." Volgens Suzanne is het elke keer weer een verrassing is welke patronen er in de verpakking zit. "Iedere verpakking is anders. We kunnen dus nooit van tevoren zeggen welke je krijgt, maar dat maakt het juist erg leuk."

Voor meer informatie:

Suzanne Smal
Biocare Products
De Veken 17
1716 KE Opmeer
022 9758783
06 42801794
info@biocareproducts.nl
www.biocareproducts.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.