Bevat sporen van gluten

Recall Garden of Life Organic Raw Protein Chocolate

MCO Health heeft besloten om een partij Garden of Life Organic Raw Protein Chocolate met batch nr. 7150-1C1 en vervaldatum 05-2019 van de Nederlandse markt te halen. Andere batchnummers zijn niet aangetast. Het product bevat sporen van gluten. Mensen met een glutenintolerantie of coeliakie kunnen bij gebruik maag- en darmproblemen krijgen. Dit product is verkocht via de winkels van Holland&Barrett, Vitaminstore en via webwinkels bodyenfitshop.nl, koopjesdrogisterij.nl en gardenoflife.nl.


Beeld: © Garden of Life

MCO Health zegt in het officiële bericht ook nog het volgende:

Deze maatregel werd genomen nadat testresultaten sporen van gluten in deze specifieke batch aantoonden.Gluten is een samenstelling van eiwitten die van nature voorkomen in verschillende soorten granen, zoals tarween rogge. Mensen met glutenintolerantie of coeliakie verteren deze eiwitten niet goed, waardoor ze maag- endarmproblemen kunnen krijgen.

De veiligheid en tevredenheid van haar klanten is de belangrijkste prioriteit van MCO Health. Dat is de redenwaarom het bedrijf strikte kwaliteitscontroleprocedures hanteert. MCO Health verontschuldigt zich voor heteventuele ongemak veroorzaakt door dit incident en zal alle nodige stappen ondernemen om een soortgelijkesituatie in de toekomst te voorkomen.

We nodigen klanten die het product Garden of Life - Organic Raw Protein Chocolate hebben gekocht van batchnr. 7150-1C1 uit om het kosteloos te retourneren naar onderstaande adres. In ruil daarvoor ontvangen ze eennieuw product uit een niet-beïnvloede batch of wordt het aankoopbedrag terugbetaald op hun bankrekening.

Stuur uw product alstublieft terug naar:Garden of LifeCustomer ServiceAntwoordnummer 16481300 AW Almere

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:Mevr. M. LeenenTel: 036 5460917, info@gardenoflife.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.