VK: Knorr brengt biologische bouillon lijn uit

Knorr brengt een biologische productlijn uit onder de naam ORGANIC en deze lijn bestaat uit verschillende soorten bouillon.

Het nieuwe assortiment is beschikbaar in de smaken kip, rund en groenten en is en komt in pakjes met vloeibare bouillon en potjes met poederbouillon. Alle producten van de lijn zijn glutenvrij. De vloeibare producten bevatten ieder zes pakjes en kosten €2,49. Het bouillonpoeder is beschikbaar in verpakkingen van acht potjes en kosten €1,87 per verpakking. 

Andre Burger, de vice-directeur voeding bij Unilever VK : "De biologische voedingsmarkt blijft groeien en wordt nu geschat op €1,4 miljard. Dit biedt enorme mogelijkheden voor zowel retailers als merken."

"Als het belangrijkste merk in bouillonproducten hebben we vastgesteld dat er een behoefte is naar biologische bouillon producten. Deze producten zullen consumenten aantrekken die op zoek zijn naar natuurlijke, heerlijke smaken, maar zonder het gedoe en we verwachten dat deze producten van belangrijke waarde zullen zijn voor het biologische segment." 

Bron: Scottish Grocer 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven