Overname door Lovechock

Nieuw begin voor Ridiculously Good

Lovechock heeft per direct Raw Patisserie, dat begin juni failliet
verklaard werd en hun handelsmerk Ridiculously Good overgenomen. Woensdagochtend tekende Franziska Rosario, Chief Happiness Director van Lovechock, dit contract bij de verantwoordelijke curator in Haarlem.

Franziska Rosario, eigenaresse van Lovechock, verheugt zich zeer over het nieuwe merk binnen het productportfolio. "De bedrijven hebben veel overeenkomsten en staan voor dezelfde normen en waarden. In het bijzonder natuurlijk de passie voor rauwe cacao en de vervaardiging van zo min mogelijk bewerkte producten met gebruik van natuurlijke ingrediënten. Daarnaast is het respect voor de medemens zeer belangrijk, wat zich uit in het direct inkopen van cacaobonen bij de coöperaties, zodat een eerlijke betaling aan de boeren kan worden gegarandeerd. In de filosofie van beide bedrijven is daarnaast het verantwoordelijkheidsgevoel voor moeder aarde vast verankerd: de verpakking is plasticvrij en kan volledig worden gecomposteerd."

Bij de nieuwe start van Ridiculously Good onder het dak van Lovechock, ziet Franziska Rosario de kans het productassortiment van haar onderneming uit te breiden. Naast chocoladebars-, tabletten en met chocolade omhulde noten en vruchten, behoren nu ook de rauwe bonbons omhuld met rauwe chocolade van Ridiculously Good tot het aanbod. "Een perfecte aanvulling van ons portfolio", vindt Franziska.In de komende weken zal er een focus liggen op het verkrijgen van inzichten in de
structuur, de organisatie en de processen van Raw Patisserie B.V., zodat er gewerkt kan worden aan een herpositionering onder het dak van Lovechock B.V. en de basis te leggen voor de strategische integratie in het ondernemingsplan van de Amsterdamse rauwe chocolade producent. Voor de consument verandert er momenteel niets: alle Ridiculously Good-producten worden onder dezelfde naam en met de zelfde verkoopprijs aangeboden in de winkels. De productie zet zich voort in samenwerking met de sociale werkplaats in Leiden. Hiermee had Lovechock, vóór het openen van haar eigen productiefaciliteit in Heerhugowaard, al een succesvolle samenwerking.

Voor meer informatie: www.lovechock.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven