Lunchroom de BioExpress

Winnaar groenste idee 2018

Ook in 2018 waren inwoners, instellingen en bedrijven uit de Haarlemmermeer uitgenodigd om hun Groenste idee in te sturen. Dit jaar waren er 28 inzendingen van duurzame doeners en vernieuwers, die met hun initiatieven niet alleen hun eigen leefwijze verbeteren, maar ook bijdragen aan een toekomstbestendig Haarlemmermeer. Lunchroom de BioExpress is met het idee 'De BioExpress zet voedselverspilling op de kaart' door de jury als winnaar bestempeld.Ons talentvol horecapersoneel met een afstand tot de arbeidsmarkt gaat nu ook laten zien welke fantastische producten je allemaal wel niet kunt maken van ‘waste’! En nee, dat betekent absoluut niet dat je vies, oud, lelijk voedsel eet. Zeker niet, wij maken heerlijke gerechten van gekneusd fruit, gekke groenten en fruit en groenten dat tegen de houdbaarheidsdatum aan loopt.

"Wij zetten voedselverspilling op de kaart"

Biologisch geïnspireerd, lokale leveranciers en zeker niet onbelangrijk, lekker. Dat is is lunchroom & cateringservice de BioExpress in Nieuw-Vennep. Nu zetten zij ook voedselverspilling op de kaart. zij willen laten zien welke producten men allemaal wel niet kan maken van 'waste'. Dat betekent niet dat men vies, oud, lelijk voedsel eet. Er worden juist heerlijke gerechten gemaakt van gekneusd fruit, gekke groenten en fruit en groenten dat tegen de houdbaarheidsdatum aan loopt.

Voor meer informatie: www.bioexpress.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.