"Koos Bakker: "Juiste moment aangebroken om onze missie af te ronden"

Nieuw bestuur en directie bio-foodcoop Odin

Na 35 jaar krijgt Odin een nieuwe leiding. Odin grondleggers Koos Bakker en Ben Gevonden nemen afscheid als bestuurders van Odin en dragen het stokje over aan Theo Boon en Merle Koomans van den Dries.

Op 4 juni jongstleden heeft de ledenraad van Coöperatie Odin in haar vergadering voltallig en unaniem ingestemd met de benoeming van Merle Koomans van den Dries (als voorzitter) en Theo Boon in het bestuur van Coöperatie Odin UA per 1 juli 2018. Daarmee is ook hun benoeming in de directie van Odin International BV bekrachtigd per 1 juli 2018. De huidige bestuurs- en directieleden Koos Bakker en Ben Gevonden zullen op die datum hun functies neerleggen. Dit najaar zullen de twee pioniers tijdens een speciale gelegenheid in het zonnetje worden gezet.


Nieuwe bestuursleden Merle Koomans van den Dries en Theo Boon.

Theo Boon en Merle Koomans van den Dries voerden sinds voorjaar 2017 al samen de directie over de winkels en groothandelsactiviteiten van Odin. Sinds dit voorjaar zijn daar de groothandelsactiviteiten van De Nieuwe Band bijgekomen. Daar komt nu de verantwoordelijkheid voor de gehele Odin organisatie bij.

Koos Bakker: "In het 35ste jaar na de oprichting van Odin is voor Ben en mij het juiste moment aangebroken om onze missie af te ronden en afscheid te nemen. Vanaf begin juli zullen wij al onze taken bij Odin neerleggen en de leiding van Odin overdragen aan twee jongere collega's. Wij zijn zeer verheugd dat Theo en Merle deze belangrijke taak hebben aanvaard. Ben en ik zijn vol vertrouwen dat zij op inspirerende wijze de missie van Odin zullen verzorgen en in de komende jaren succesvol verder uit zullen bouwen."

Voor meer informatie: www.odin.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.