Nestlé SMA introduceert biologische flesvoedingslijn

Nestlé SMA heeft voor het eerst stappen gezet op de biologische markt door een biologische flesvoedingslijn voor baby's uit te brengen.

Het nieuwe assortiment bestaat uit zuigelingenvoeding, melk voor baby's van 6+ maanden en opvolgmelk voor peuters vanaf 12 maanden. De SMA Organic First Infant Milk wordt geproduceerd voor baby's en is een vervanger voor borstvoeding, volledig aangepast aan de unieke voedingsbehoeften van baby's. 

Het tweede product, de SMA Organic Follow-On Milk, is ontworpen voor baby's van zes maanden en ouder en is verrijkt met ijzer. Dit is nodig om de cognitieve ontwikkeling van jonge baby's te ondersteunen. 

Als laatste steunt de SMA Organic Growing Up Milk de groei van kinderen van 12 maanden tot vier jaar oud. De melk bevat vitamine D en calcium om de groei van botten te ondersteunen, en Omega 3 en 6 en jodium om een normale groei te bevorderen. In een verklaring van SMA Nutrition staat: "Ons team van experts bij SMA Nutrition is enorm toegewijd aan het begrijpen van de complexe structuur van borstvoeding, en de uitkomsten van ons onderzoek gebruiken bij onze eigen producten. 

"Bij SMA Nutrition doen we al 100 jaar onderzoek naar de beste babyvoeding. Deze kennis heeft ons geholpen om producten te creëren waarmee baby's die flesvoeding krijgen de optimale voeding krijgen om gezond op te groeien." 

Alle drie biologische producten hebben een voorgestelde verkoopprijs van £13,99 (€15,92) en zijn nu al beschikbaar bij Tesco, Boots en Ocado. Vanaf juni en juli zullen de producten ook beschikbaar zijn bij alle andere grote Engelse retailers.

Bron: Foodbev MediaPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.