Haver App ontwikkeld door Meesters van De Halm en Havermoutje

"Er zijn talloze mogelijkheden met haver"

Tholen - Meesters van De Halm heeft in samenwerking met Havermoutje een speciale Haver App ontwikkeld. Eerder al brachten Meesters van De Halm en Havermoutje samen twee producten op de markt, namelijk de 'Steel cut oats' en 'Oat bran', ofwel respectievelijk biologische havergrutten en haverzemelen. "Deze app is een mooie nieuwe stap in onze samenwerking. Via de app willen we de consument laten zien dat er talloze mogelijkheden zijn met haver", vertelt Rob van den Berg, algemeen directeur van Meesters van De Halm. Achter Havermoutje zit het Amsterdamse ondernemersduo Pascalle Bonnier en Mathijs de Kok.


Rob erkent dat de meeste mensen bij haver toch nog aan het ontbijt denken, maar de ondernemer hoopt dat de app de consumenten op andere gedachten kan brengen. "Hij is vooral bedoeld om te inspireren. Via de app verkrijgt de gebruiker recepten die geschikt zijn voor allerlei momenten op de dag. We blijven het aanbod hierin continu vernieuwen. Ook is de app een mooi middel om over de achtergrond van beide bedrijven te vertellen."


De samenwerking tussen Meesters van De Halm en Havermoutje is eigenlijk per toeval ontstaan, meent Rob. "We kwamen een aantal jaar geleden voor het eerst in contact met de ondernemers achter Havermoutje. Zij hebben een aantal kookboeken uitgebracht, waaronder één over havermout, en ik zocht naar aanleiding van een vraag van een klant informatie over de zogenaamde steel cut oats. Het bleek dat wij die met onze havergrutten al jarenlang in ons assortiment hadden. Wel ontdekte ik hierdoor dat beide bedrijven elkaar echt kunnen versterken."

Op de website van Meesters van De Halm staan ook erg veel recepten. Klik hier om die te bekijken.

En klik hier voor meer informatie over de Haver App.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven