Odin neemt Bertyn-producten op in assortiment

"Waardering voor de ambachtelijke kant van het bedrijf"

Tholen - De seitanmakers van Bertyn hebben een nieuwe samenwerking gevonden met Odin. De komende tijd krijgen zes producten van Bertyn een plaats in het koelschap. "Het is een mooie aanvulling op ons assortiment. We waarderen de ambachtelijke kant van het bedrijf en de kleinschaligheid. Het feit dat Bertyn wertk met hoogwaardig geselecteerde tarwerassen sluit goed aan bij hoe wij bij Odin omgaan met productkeuzes", vertelt Elias Jeremiasse, assortimentsbeheerder bij Odin.

Elias geeft aan dat verschillende nieuwe klanten van Odin naar de Bertyn-producten vroegen. "Hierdoor is dit merk weer in beeld gekomen en de producten kwamen zodanig goed uit de smaaktest dat we besloten hebben om zes producten in ons aanbod op te nemen."


De volgende Bertyn-producten zijn vanaf nu te bestellen:

Veggie Protein Steak - Tarwe
Veggie Protein Steak - Spelt
Veggie Protein Bloc
Veggie Protein Gehakt
Veggie Protein Steak Natur
Teryaki Protein Tops

Bertyn

Bertyn is maker van authentieke seitan. "Onze seitan is vegetarisch, heerlijk van smaak en eiwitrijk, om al eens wat goede eigenschappen op te noemen. Bij Bertyn vinden wij het belangrijk dat onze producten zo milieuvriendelijk mogelijk zijn vervaardigd. Deze combinatie maakt dat onze seitan een product is waar wij volledig achter staan, welke bereid wordt met biologische en kwalitatieve grondstoffen en in een authentieke sfeer", vertelt Tim Spek namens Bertyn.

Voor meer informatie: www.odin.nl en www.bertyn.eu

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven