Natures-lijn is NATRUE-gecertificeerd

Kruidvat introduceert natuurlijke vegan gezichtsverzorgingslijn

Kruidvat Natures is een nieuwe complete lijn natuurlijke gezichtsverzorging- en reiniging. Kruidvat geeft aan dat ze de lijn ontwikkeld hebben omdat ze schoonheid en de natuur belangrijk vinden. De combinatie van biologische ingrediënten in de Kruidvat Natures-producten is volgens de organisatie perfect afgestemd op de huid. De producten van Kruidvat Natures voldoen aan de strenge eisen van NATRUE, de organisatie True Friends of Natural and Organic Cosmetics:
  • Gecertificeerde natuurcosmetica
  • Vrij van synthetische kleur- en geurstoffen en parabenen
  • Géén grondstoffen op basis van siliconenolie en minerale olie
  • Dermatologisch goedgekeurd

Drie in één

Kruidvat Natures bestaat uit drie lijnen huidverzorgingsproducten:
  • Hydrating voor de jongere huid
  • Anti-age voor de ouder wordende huid
  • Sensitive voor de gevoelige huid

Hydrating

Kruidvat Natures Hydrating is speciaal ontwikkeld voor de jongere huid. De dag- en nachtcrème is effectief vochtinbrengend en ondersteunt het vernieuwingsproces van de huid. Met de gezichtsreinigingsdoekjes en de oogmake-upremover kan men eenvoudig (waterproof) make-up verwijderen.


Anti-age

De producten van Kruidvat Natures Anti-age zijn speciaal voor de ouder wordende huid. De dagcrème verstevigt je huid en verbetert haar elasticiteit. De nachtcrème helpt het huidvernieuwingsproces. Speciaal voor de kwetsbare huid rondom de ogen is er de oogcrème. Deze crème beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering en voorkomt het uitdrogen.

Sensitive

De producten van Kruidvat Natures Sensitive zijn ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid. De dag- en nachtcrème kalmeert de huid en respecteert de natuurlijke huidbalans. Met het micellaire water kan men make-up snel en effectief verwijderen.

Klik hier om alle producten te bekijken.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven