Pom-Pie: ambachtelijke handgemaakte pies

"Enthousiast na proeven van deze Nieuw-Zeelandse lekkernij"

Tholen - Pom-Pie is een klein bedrijf dat ambachtelijke handgemaakte pies produceert. Het hartige taartje hoeft alleen even in de oven verwarmd te worden en kan vervolgens als maaltijd, lunchgerecht of snack genuttigd worden. Pom-Pie is sinds een aantal jaar ook Skal-gecertificeerd, zo geeft eigenaar Fons van der Meij aan. "Een aantal jaar geleden kregen we de vraag of we onze pasteitjes ook biologisch konden maken. Toen besloten we om dat ook te gaan doen. Inmiddels produceren we naast ons gangbare assortiment dus ook een aantal biologische varianten. Hierbij gaat het om een pie met spinazie & feta, een gehakt pie en een veggie curry pie."

Fons ziet zeker nog groeipotentieel in biologisch. "We werken er hard aan om ons biologische assortiment verder te laten groeien." Het bio-aanbod van Pom-Pie is verkrijgbaar bij Marqt en bij de drie winkels van Organic food for you. "Hier zouden we graag meer winkels binnen het natuurvoedingskanaal aan toevoegen.”


Het in Rijnsburg gevestigde bedrijf is in 2007 opgericht. Fons kwam voor het eerst in aanraking met de pie in een restaurantje in Doubtful Sound in Nieuw-Zeeland. Op aanraden van zijn reisgenote heeft hij de lokale lekkernij geproefd. "Ik was meteen enthousiast. De rest van mijn reis heb ik nog de nodige varianten geproefd en kwam ik op het idee om de pie in Nederland te introduceren." De Pom-Pies zijn er in verschillende varianten en formaten. De maten variëren van party formaat (50 gram) tot familieformaat (950 gram). De pies zijn allemaal gemaakt met een roomboterdeeg en er zitten verschillende vullingen in. Ze worden diepvries- of dagvers geleverd aan de klanten.

Voor meer informatie:

Fons van der Meij
Pom-Pie
De Maessloot 6
2231 PX Rijnsburg
0715 328838
mail@pom-pie.nl

www.pom-pie.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.