Tisserland valt in de prijzen tijdens International Beauty Shortlist Awards 2018

Tijdens de prestigieuze Beauty Shortlist Awards van 2018 is Tisserand Aromatherapy uitgeroepen tot 'Best Aromatherapy Brand'. Deze jaarlijks terugkerende verkiezing in Engeland is een mooie kans voor merken om zich te meten met collega's in de industrie. Dit jaar was er een hoog aantal inzendingen van meer dan 600 merken.De Beauty Shortlist Awards staat bekend om haar complete onafhankelijkheid, waarbij geen advertenties of sponsoren worden toegelaten. De producten worden door een internationale vakjury in Londen, New York en Sydney zorgvuldig uitgeprobeerd, getest en beoordeeld.Een mooie erkenning voor het merk dat al sinds 1974 zich tot doel stelt de mooiste kwaliteit 100% natuurlijke, pure en zuivere etherische oliën (biologisch, in het wild geoogst of ethisch gewonnen) van over de hele wereld aan zowel consument als professional aan te bieden.Naast de producten voor klassieke aromatherapie heeft het merk diverse natuurlijke kant-en-klare verzorgingsproducten op basis van aromatherapie samengesteld, zodat iedereen eenvoudig kan profiteren van de prachtige eigenschappen van etherische oliën ter bevordering van gezondheid en welzijn. Voorbeelden hiervan zijn de productlijnen: Wellbeing, Tea Tree & Aloë en Bath & Body.

Producten van Tisserand Aromatherapy worden nooit getest op dieren, bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn dus ook geschikt voor veganisten.

Voor meer informatie: www.tisserandbenelux.eu - info@tisserandbenelux.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.