Amazon: Nog meer kortingen bij Whole Foods

De online retail gigant Amazon heeft aangekondigd dat Prime leden een extra 10% korting krijgen op sale items van Whole Foods. De korting is op dit moment alleen geldig voor Whole Foods winkels in Florida, maar zal deze zomer uitgebreid worden naar 385 winkels in de hele VS. 

Prime leden krijgen de deals door hun Whole Foods market app bij de kassa te scannen. Ook zal reclame in de winkels extra aandacht vestigen op de afgeprijsde producten. 

"We zijn ontzettend blij dat Whole Foods Market nu ook een onderdeel is van de 'Prime experience'. Door hoge kortingen op producten in de sale en andere voordelen te bieden, kunnen we onze uitstekende kwaliteitsstandaarden en heerlijke voeding nu bij nog meer consumenten brengen tegen een betere prijs", vertelt John Mackey, medeoprichter en directeur van Whole Foods Market.

Dit nieuwste initiatief van de nieuwe eigenaar van Whole Foods wordt gezien als verder bewijs van Amazon's doel om de voedingsretail sector in de VS flink op te schudden. Eerder dit jaar lanceerde het bedrijf al een gratis twee-uurs levering op Whole Foods producten met het Prime Now programma in 10 steden, en dit programma wordt later dit jaar verder uitgebreid. Prime leden krijgen nu ook tot 5% van hun inkopen terug als ze de Amazon Prime Rewards Visa Card gebruiken. 


"Ons nieuwe Prime voordeel biedt een perfecte combinatie van gezonde en heerlijke voeding tegen nog betaalbaarder prijzen," vertelt Cem Silbay, vicedirecteur bij Amazon Prime. "Onze visie is dat Prime het shoppen bij Whole Foods Markten dagelijks gemakkelijker, beter en leuker maakt voor onze klanten door exclusieve deals en bespaarmogelijkheden te bieden."

Bron: Natural Products Global

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven