Biologische brunch t.w.v. 100 euro

Klant van Natuurlijk Naturijn wint hoofdprijs paascampagne

Natuurvoedingswinkel Natuurlijk Naturijn heeft mevrouw Herber afgelopen week verrast met een cadeaubon voor een compleet verzorgde biologische brunch/lunch ter waarde van 100 euro bij restaurant Lekkers a/d Lek in Culemborg. Dit naar aanleiding van haar deelname aan de paascampagne van Natudis, waarmee klanten brunchproducten konden winnen en kans maakten op een overheerlijke biologische brunch bij een restaurant bij hen in de buurt. "Ik kon het niet geloven dat uit de enorme hoeveelheid inzendingen ik deze prijs heb mogen ontvangen. Ik ben echt heel blij en kijk uit naar een heerlijke biologische brunch", aldus de winnaar.
 

Deelname paascampagne

Iedereen die tot 15 april een bezoek bracht aan één van de 81 deelnemende natuurvoedingswinkels, kreeg bij 10 euro aan boodschappen een paaslot cadeau met kans op vele prijzen. De prijzen varieerden van een gratis brunchproduct tot een brunchpakket ter waarde van 25 euro, of de landelijke hoofdprijs, een uitgebreide biologische brunch ter waarde van 100 euro.

Meer dan 1.400 winnaars en 22.000 inzendingen voor de hoofdprijs in 2018
"Dit was de derde keer dat Natudis een paascampagne organiseert. Ook dit jaar was het een groot succes. Ruim 22.000 klanten hebben hun paasloten opgestuurd om kans te maken op de hoofdprijs, ruim 7.000 meer dan vorig jaar. Ook ontvingen meer dan 1.400 klanten een gratis brunchproduct."

Maria Willems, eigenaar van Natuurlijk Naturijn: "Klanten vinden het erg leuk als ze een prijs winnen. Met deze actie valt er snel een prijs die je direct mee naar huis kan nemen. Dat draagt zeker bij aan het succes."

Voor meer informatie: www.natudis.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.