Sprankenhof neemt het stokje over

Bio-winkel De Dobbelhoeve gaat sluiten

De biologische winkel van De Dobbelhoeve gaat sluiten. Cees en Leonie van Roessel zullen zaterdag 26 mei de deuren van de winkel aan de Molenhoefstraat in Udenhout voor het laatst openen. Dit na bijna 20 jaar. Joset Vermeer van Sprankenhof gaat De Dobbelhoeve overnemen. De winkel aan de Schoorstraat 26a zal op vrijdag 1 juni voor het eerst de deuren openen. De winkel van Sprankenhof zal naar de overkant van het erf verplaatst worden. Hierin zullen de producten van Sprankenhof verkrijgbaar zijn en een groot assortiment biologische producten gerelateerd aan de Boshoeve.

Op de website van De Dobbelhoeve staat de volgende informatie over de sluiting:
"Helaas gaan wij na bijna 20 jaar per 1 juni 2018 onze winkel sluiten.
We vinden dit erg spijtig, vooral voor u als trouwe klant. Al jaren doet u bij ons uw inkopen en beleeft u met ons het boerderijwinkel gevoel. Wij danken u hiervoor hartelijk. Gelukkig kunnen wij u vertellen dat u dit boerderijwinkel gevoel kunt blijven ervaren bij 'De Sprankenhof'. Uw favoriete producten, kaas, zuivel en vaste bestellingen zijn per 1 juni 2018 bij hen te verkrijgen."

Voor meer informatie: www.dedobbelhoeve.nl en www.sprankenhof.comPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.