IJs is 'hot'
Klik hier voor het complete artikel.
Bron: Maakindustrie
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-03-15 Meteen veel vraag naar biologisch gevriesdroogd groentepoeder
- 2023-03-13 The Nice Company viert tiende verjaardag
- 2023-01-27 "Wij hopen dat de vraag naar biologisch gaat aantrekken, daar willen we op voorbereid zijn"
- 2023-01-25 "Producent, retailer en consument zullen de prijsstijgingen samen moeten dragen"
- 2022-09-15 "Het allerlekkerste roomijs met cookies kan én moet echt door en door duurzaam zijn"
- 2022-07-22 Zijn bitterballen en kroketten uit eigen fabriek nog lekkerder?
- 2022-07-22 "De perfecte match samengesmolten tot één limited edition"
- 2022-07-12 Ice Cream Factory presenteert nieuwe varianten vegan-, room- en vruchtenijs
- 2022-06-21 "We hebben onze eigen salty caramelsaus laten ontwikkelen"
- 2022-04-29 Nieuw: Vegan Royaal met amandelstukjes
- 2022-04-22 Romige nieuwkomers onder Ice Cream Factory
- 2021-12-22 Nieuw bij QSTA voor foodservice: Wholey smoothies, bowls en shakes
- 2021-11-19 Cookie Dough Caramel nieuw van West Coast Frozen Yoghurt
- 2021-10-27 Nieuw duurzaam ijsconcept: Little Cow & Cookies
- 2021-10-08 Regenboogwaterijs teruggeroepen
- 2021-10-05 Veiligheidswaarschuwing voor AH Bio bosfruit ijsjes
- 2021-10-04 Fruit Peak en Fruit Wave uit voorzorg teruggeroepen
- 2021-09-01 Meer bio-snackopties bij Gimsel
- 2021-07-05 Dixap introduceert biologische fruitijsjes
- 2021-06-18 "Het zelf maken van de natuurlijke aroma's kostte jaren"