Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fête de la nature: 26 mei

Op zaterdag 26 mei wordt 'Fête de la nature' gevierd op stadstuinderij en CSA Het Zoete Land in Leiden. Op deze dag kun je zien en ervaren hoe de teelt van groenten, bloemen, kruiden en bessen hand in hand gaan met natuurwaarden. Er zijn rondleidingen over de tuin en langs de bijenkasten, een blotevoetenpad en verkoop van plantjes. Er worden verse Franse crêpes gebakken van boekweitmeel en er is ander lekkers. Verschillende lokale natuurorganisaties zoals de Hortus en het Leidse Singelpark presenteren zich en er zijn gratis workshops. Zoals een wildplukwandeling en proeverij, natuurtekenen en sieraden maken van speksteen.



Het is mogelijk om te picknicken in de bessengaard. Of zittend op een strobaal te genieten van live muziek. Het feest duurt van 14:00 uur tot 18:00 uur. Het Zoete Land is te vinden aan de Zoeterwoudsesingel, ter hoogte van de Cronesteinkade.



Kijk voor het exacte programma op deze pagina.
Publicatiedatum: