Zorgboodschap en CoCuisine bundelen krachten in de zorgmarkt

Sinds 14 mei 2018 heeft Zorgboodschap alle zorgactiviteiten van CoCuisine overgenomen. CoCuisine wordt hiermee een belangrijke partner op het gebied van maaltijden en gaat zich richten op het verder ontwikkelen van biologische maaltijden in de zorgmarkt. Door deze samenwerking kan Zorgboodschap haar ambities op het gebied van de biologische maaltijden in de zorg verder uitrollen.

Voor alle klanten van CoCuisine betekent dit dat zij haar vertrouwde maaltijden van het merk CoCuisine behouden. Het gehele maaltijden assortiment wordt opgenomen in het assortiment van Zorgboodschap.

Cor Jansen, Algemeen Directeur CoCuisine: "Met het overdragen van onze zorgactiviteiten aan Zorgboodschap kunnen wij ons verder specialiseren in het aanbieden van biologische maaltijden en ons richten op de groeiende vraag naar biologisch producten in de retailmarkt. In Zorgboodschap zien wij de meest vooruitstrevende partner om ook onze ambities rondom de biologische maaltijden in de zorgmarkt verder gestalte te kunnen geven’."

"De manier waarop CoCuisine in de persoon van Cor Jansen zijn relaties en klanten portefeuille in de zorgmarkt heeft opgebouwd, spreekt ons zeer aan. We zijn dan ook erg blij dat we samen de klanten van CoCuisine gaan begeleiden. Daarnaast zijn de innovatieve biologische maaltijden een aanvulling op het assortiment van onze andere convenience partner Eetgemak", aldus Vincent Bos, Directeur Zorg Verscentrum Nederland.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.