Voedsel tot nadenken

Tholen - Bezoekers van StartupDelta Summit hebben kennis kunnen maken met de Krachtkoekreep Biobite. Susanne de Raaij: "In samenwerking met Oost NL hebben we afgelopen donderdag aan vertrekkende bezoekers nog een 'drive home safe' reep uitgedeeld. We hebben in totaal 1000 samples uitgereikt met een bijbehorende folder met meer informatie over ons product. Hiermee wilden we dus letterlijk voedsel tot nadenken geven voor onderweg."
 


Biobite kreeg ook de kans om samen met hun 5 stagiairs van HVA en InHolland in de stand van Oost NL uitleg te geven over de producten. "Het INTERREG VA project FOOD2020 maakte productontwikkeling voor de Biobite Krachtkoek mogelijk. In de stand hebben we met geïnteresseerden alle mogelijkheden kunnen bespreken. Ik vond het een erg interessant evenement, het was namelijk gericht op allerlei innovaties in voeding. In mijn ogen past Biobite daar mooi tussen. Ik onderneem echt op mijn eigen manier. We ontwikkelen aan de hand van 'Crowd Design'. De klant is vanaf het eerste moment betrokken bij de smaak-, textuur- en productontwikkeling. Op deze manier ontwikkelen we producten, die echt gewild en gewenst zijn. Om die reden zou een plaatsje in de Food100 wel passen."StartupDelta Summit

Op 19 april was Gelderland het epicentrum van iedereen die bouwt aan de toekomst van Nederland. Een toekomst waarin innovaties in Nederland een vruchtbare voedingsbodem hebben. Een toekomst waarin innovaties succesvol bijdragen aan het oplossen van grote uitdagingen. De organisatie van de StartupDelta Summit wilde tijdens het evenement tastbaar, voelbaar, proefbaar en zichtbaar maken hoe gebouwd wordt aan de toekomst van Nederland. Deze dag moest zorgen voor nieuwe verbindingen.


Klik hier voor een uitvergroting van de folder.

Voor meer informatie:

Susanne de Raaij
Biobite Nederland BV

06 51992994
susan@biobite.nl
www.biobite.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven