Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Introductie Drentse Aa Zomeryoghurt vervroegd

Een aantal weken geleden stonden we nog het ijs op de ruiten van de auto te krabben, maar vanwege het prachtige warme weer gaat Drentse Aa zuivel per direct beginnen met het produceren van de zomeryoghurt. "De vruchtenyoghurtsoorten op basis van het seizoen zijn een groot succes", vertelt Anna Dits, verkoopmedewerker van Craft Dairy. "Zeker ook gezien de late vorstperiode die een echt wintergevoel heeft gegeven is de Winteryoghurt een groot succes geweest dit jaar. Twee weken geleden zijn we hiermee gestopt en we hadden gepland na half mei de opvolger weer op te voeren. Door het plotselinge prachtige zomerweer hebben we besloten dit te vervroegen."

De Zomeryoghurt op basis van een frisse bessenmix, gecombineerd met ander zomerfruit is per direct beschikbaar. Drentse Aa Zomeryoghurt wordt gevoerd onder het Puur Noord Nederland merk en is beschikbaar via Udea en in de regio.

Voor meer informatie:

Anna Dits
0592 242863
info@craftdairy.nl

Yuri Blanken
06 40295273
yuri@craftdairy.nl
Publicatiedatum: