Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Atlantica:

Assortiment verse zeewieren vernieuwd én bio in 2018

Atlantica producten zijn steeds een stapje vooruit in vernieuwing van duurzaam-, gezond- en vers kwaliteit van de zeewieren in hun assortiment.

In 2011 was Atlantica het eerste merk met biologische vers geoogste zeewieren uit Bretagne. Dat was de tijd van de eerste Europese regelgeving voor bio zeewieren. Dat was de tijd van de eerste Europese regelgeving voor bio zeewieren. Dit jaar hebben de mensen achter Atlantica, Agnes van Dijk en Bert Baanders, de laatste hand gelegd aan het volledig Bio maken van de Tapenades, spreads, dressing, die deel uitmaken van het Atlantica verse zeewier assortiment.



Agnes: "Wij werken met veel verschillende ingrediƫnten zoals kappertjes, olijven of mosterd en daar stellen wij hoge smaakeisen aan. Dat is niet altijd bio te krijgen, maar dit jaar hebben we toch de leveranciers gevonden waar we goede afspraken mee konden maken. Onze klanten willen duurzaam en gezond maar ook lekker. En wijzelf ook"
 
Er komen regelmatig winkels bij die de Atlantica zeewier producten verkopen. Nu zijn zij te koop bij Ekoplaza, Odin, Gooodyfooods, Marqt, Hanos, Sligro, de Kweker en op sommige biomarkten.

*Atlantica is een merk van European Seaweed Company.

Voor meer informatie: www.europeanseaweedcompany.com en www.atlanticazeewier.nl
Publicatiedatum: