Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bionext blijft Nederland vertegenwoordigen in IFOAM EU Raad

Iedere twee jaar kiezen de Nederlandse IFOAM EU-leden een nieuwe vertegenwoordiging in de Raad van IFOAM EU. De IFOAM EU behartigt de belangen van Europese biologische sector en haar Raad bestaat uit een afvaardiging per Europees land. Ze bepaalt de algemene strategie en het jaarlijkse budget en geeft advies over standpunten die door het bestuur worden voorbereid. 

Net als in eerdere jaren hebben de leden ervoor gekozen dat Bionext de vertegenwoordiging in de Raad op zich neemt. Marian Blom, projectleider wetgeving, is vertegenwoordiger. Als twee vaste vervangers zijn gekozen: Miriam van Bree, teamleider kennis en innovatie bij Bionext, en Paulien Veerman, wetgevingsdeskundige handel en verwerking. Nederlandse IFOAM EU-leden zijn: Avalon Foundation, Biohuis, EOSTA, Good Food Foundation, Louis Bolk Instituut, Skal Biocontrole, Stichting Bionext, Trabocca, Tradin Organic Agriculture, VBP BioNederland en Wessanen Nederland.

Voor meer informatie: www.bionext.nl


Publicatiedatum: