Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zelmo Bio Melkvervangers houden ook de melkveehouder warm

In 2000 bracht Twilmij B.V. onder de naam Zelmo Bio een biologische melkvervanger op de markt. Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde en gecertificeerde biologische producten. Op basis van praktijkervaring zijn de Zelmo Bio melkvervangers verder ontwikkeld tot zeer goed oplosbare, smakelijke en gezonde alternatieven voor moedermelk.

In de praktijk wordt nog veel gebruik gemaakt van melk afkomstig van koeien met een te hoog celgetal. Technisch gezien is het beter om dit niet te doen vanwege problemen die kunnen ontstaan bij het jonge dier. Tevens is de Zelmo Bio volledig afgestemd op de optimale vitaminering voor het jonge dier.



De opfok met Zelmo Bio:
De opfok van jonge dieren vereist grote zorgvuldigheid. Zo moet het jong geboren dier direct na de geboorte zoveel mogelijk biest krijgen. Na voldoende biestopname kan aanvullend Zelmo Bio worden verstrekt; licht verteerbare zuivelgrondstoffen die zorgen voor een goede vertering en gezonde groei. Door toepassing van Zelmo Bio verloopt het speenproces probleemloos. Door de uitstekende loopeigenschappen is Zelmo Bio uitstekend geschikt voor drinkautomaten.

De voordelen van Zelmo Bio:
  • Voorkomt ziekteoverdracht vanuit moedermelk
  • Bevat de juiste hoeveelheid vitamines, mineralen en sporenelementen
  • Licht verteerbaar
  • Uitstekend toe te passen door middel van drinkautomaten

Assortiment:
Zelmo Blue Bio - Biologische kalvermelk
Zelmo Yellow Bio - Biologische geitenmelk
Zelmo Green Bio - Biologische lammerenmelk
Zelmo Red Bio - Biologische biggenmelk

Levering:
Zelmo Bio wordt geleverd door de producenten van biologische voeders in Nederland en Belgiƫ. Zelmo Bio biologische melkvervangers worden alle onder Skal-erkenning geproduceerd.




Begin februari start de Zelmo Bio-actiemaand. In februari krijgen klanten bij een pallet (minimaal 200 kilo) Zelmo Bio Blue, Yellow, Red, of Green een bodywarmer cadeau.

Klik hier voor meer informatie over de actie.
Publicatiedatum: