Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe app: To Good To Go

App gaat strijd tegen voedselverspilling aan

Sinds maandag 22 januari is de Too Good To Go-app in Nederland beschikbaar. Nog steeds wordt er in Nederland veel voedsel verspild. Voor de bedenkers van Too Good To Go, van oorsprong een Deense startup, was dit reden te meer om ook op de Nederlandse markt de app te introduceren. Hierin kunnen consumenten tegen een lage prijs overtollig voedsel afnemen bij horeca én winkels. Zo wordt het eten aan het einde van de dag niet weggegooid, maar belandt het alsnog bij een betalende klant op het bord.

Joost Rietveld, Country Manager van Too Good To Go Nederland: "Met deze app willen wij vooral een verschil maken in de aanpak van voedselverspilling, dat lukt alleen als we samenwerken. Het is daarom extreem makkelijk voor ondernemers om de app dagelijks te gebruiken en voor klanten elke keer een spannende verrassing om een 'magic' box op te halen. De impact op voedselverspilling in retail en foodservice leidt uiteindelijk ook tot meer bewustwording thuis."



De Too Good To Go-app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store. Via de Too Good To Go-app kun je een magic box vol met heerlijk eten bestellen van locale restaurants, winkels, hotels en bakkerijen. In de biologische sector zijn Landmark Amsterdam en Eerlijk Amsterdam vertegenwoordigt. De waarde van de inhoud is drie keer zoveel als de kosten. Wat je krijgt, is afhankelijk van wat er overblijft, dus iedere keer weer een verrassing. Op dit moment kan via de app bij 25 partners in Amsterdam eten worden besteld en betaald. Too Good To Go heeft de ambitie om snel uit te breiden naar Rotterdam en Utrecht en wil in 2018 partners hebben in de meeste steden in Nederland zodat Too Good To Go landelijk bereik heeft.

Voor meer informatie: 
Publicatiedatum: