"Berry, Tropical en Apple nu ook op een stokje"

Rainbow-ijsje geeft kindermenu kleur

Tholen - Het aanbod van Pip Organic zal de komende tijd verder uitgebreid worden. Distributeur Future Icecream presenteert deze nieuwe ijsjes de komende dagen op de Horecava in Amsterdam. "Het Rainbow-ijsje is nieuw. Dit ijsje is net als de andere varianten van Pip Organic gemaakt uit puur sap, lekker fruitig met een beetje groente. Het Rainbow-ijsje is een 40 milliliter-ijsje en is toegevoegd aan het aanbod omdat er veel vraag is naar bio-ijs voor de kleinste kinderen. Dit formaat is ideaal om als kleine gezonde snack aan te bieden of in een kindermenu te verwerken, waarbij alle componenten natuurlijk niet te groot mogen zijn", vertelt Marc de Visser.De Rainbow Fruity Lollies zijn gemaakt van biologische fruitsappen. "Hierbij gaat het om appel, druif, sinaasappel, aardbei, mango en banaan. Er zit in totaal 93% biologisch fruit in dit ijsje, aangevuld met een groentesap gemaakt van spinazie en wortel."

Het regenboogijsje is niet de enige nieuwkomer in het assortiment voor 2018, zo geeft Marc aan. "De Berry, Tropical en Apple komen er nu ook aan in een 40 milliliter-variant op een stokje." Hij verwacht dat Pip Organic en Future Icecream in de toekomst zeker nog meer verschillende soorten biologische ijsjes zullen gaan introduceren. "Zo is Future Icecream in onderhandeling met een gespecialiseerde ambachtelijke producent van zeer bijzonder biologisch roomijs."Alle Pip-ijsjes zijn 100% biologisch. In maart 2016 introduceerde Marc al de zogenaamde 'push up ijsjes' van Pip op de Nederlandse markt, gemaakt van puur sap. "Hiervan hebben we drie varianten: de Berry, de Tropical en Apple. Van begin af aan zijn deze knijpijsjes een succes bij kinderen en ouders in de biologisch georiënteerde horeca. Men is enthousiast over de smaak en uitstraling. En ouders zijn ook zeer te spreken over de verantwoorde aspecten aan deze producten, zoals het feit dat de producten biologisch zijn en er geen suikers of andere additieven aan toegevoegd worden."

Meer dan ijs

Marc geeft aan dat in navolging van het succes van de ijsjes er al snel vraag kwam naar andere producten van Pip Organic. "Daarom hebben we de sappen, fruity waters en zogenaamde quenchers ook naar Nederland gehaald. Rond deze producten is een speciaal concept ontwikkeld waarmee Pip biologische drankjes aantrekkelijk wil maken voor kinderen. Jong geleerd is immers oud gedaan. De multipacks zijn goed ontvangen in het biologische kanaal en onder meer verkrijgbaar bij Natudis en Hagor. Daarnaast leveren we leuke horecalocaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Apenheul en de Zaanse Schans. De producten zijn ook verkrijgbaar bij tal van sportverenigingen, strandlocaties en speeltuinen."
 
Future Icecream staat van 8 tot en met 11 januari op de Horecava Amsterdam, hal 12 - stand 120.

Voor meer informatie:

Marc de Visser
Future Icecream
Choorhoekseweg 8
4424 NW Wemeldinge
M: 06-10538447
m.devisser@futureicecream.nl
www.futureicecream.nl

Publicatiedatum :
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven