Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ook baby's aan bio-kerstdiner

Tholen - 'Mijn eerste kerstdiner'. Onder dit motto heeft De Kleine Keuken verse biologische kerstdiners gemaakt, helemaal afgestemd op de leeftijd van de baby. "We bieden al langer koelverse maaltijden aan en wilden voor de Kerst iets speciaals ontwikkelen. Men doet vaak heel veel moeite om een mooie kerstmaaltijd te koken. Met deze maaltijden hoef je niet meer apart te koken voor je kindje en kan je er toch zeker van zijn dat je een mooi en gezond product geeft", vertelt Kirsten Wegener-Toeset, oprichter van De Kleine Keuken.



Kirsten geeft aan dat de eerste reacties goed zijn. "Nu is het natuurlijk afwachten of onze klanten ze inderdaad ook meepakken uit de koeling bij de Jumbo." De koelverse kerstdinertjes van De Kleine Keuken liggen bij de helft van alle Jumbo's in het schap. In de verpakking zit overigens ook een toetje (appel- en peermoes met kaneel). 'Mijn eerste kerstdiner' is ook verkrijgbaar via de webshop van Jumbo. "Ook zijn ze uiteraard via onze eigen webshop te bestellen." Kirsten sluit niet uit dat ze in de toekomst ook voor andere feestdagen speciale maaltijden gaan aanbieden. "Dit hangt uiteraard af van het succes van deze actie."



Er zijn drie verschillende maaltijden ontwikkeld. Knolselderij- en bloemkoolpuree met pompoen voor baby's vanaf 4 maanden, Pompoenrisotto met kokos en kerrie voor baby's vanaf 7 maanden en de baby's die ouder zijn dan 10 maanden kunnen de Zalm met zoete aardappelen, doperwtjes en dille voorgeschoteld krijgen. "We hebben onze bestsellers een kersttintje gegeven." Kirsten vertelt dat alle maaltijden van De Kleine Keuken vers gekookt worden met behulp van biologische ingrediƫnten. "Er zitten geen toevoegingen en zout in. Het is onze droom dat alle baby's vers en gezond kunnen eten. We zijn trots op wat we aan het doen zijn en maken."



Voor meer informatie:

Kirsten Wegener-Toeset
De Kleine Keuken
Woudenbergseweg 41
3711 AA Austerlitz
06-52023074
hallo@dekleinekeuken.com
www.dekleinekeuken.com