Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jezelf klem gegeten tijdens kerst?

OshaKits.com introduceert bioafbreekbare desinfectiemateriaal

De nieuwe eco-friendly desinfectiematerialen van OshaKits.com helpen foodservice-kanalen te voldoen aan door (lokale) overheden opgelegde hygiĆ«ne-eisen en tegelijkertijd bedrijfsdoelstellingen op het gebied van duurzaam ondernemen te behalen. 



"Naast onze niet aflatende aandacht voor schoonmaakoplossingen tegen door voedsel overdraagbare uitbraken, zoals het norovirus, horen we van veel managers op het gebied van voedselveiligheid dat zij graag hun plastickits na afloop willen recyclen, en niet op de afvalhoop willen laten verdwijnen", zegt Owen Griffin van OshaKits.com. "We trots op het feit dat deze producten onze klanten en hun gasten beschermen."

De nieuwe kits zijn voor eenmalig gebruik, voor 85% composteerbaar, en helpen kruisbesmetting te voorkomen. De kits bestaan uit een kartonnen schraper, dweilhoofden en een hersluitbare afvalbak, stevig en veilig genoeg om opgedroogde lichaamsvloeistoffen en kapot glas in op te vangen. Verder bevat elke verpakking een flesje voor eenmalig gebruik van Purell Foodservice Sanitizer, om oppervlaktes te desinfecteren. 

Voor meer informatie: www.oshakits.com
Publicatiedatum: