Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
de Smaakspecialist trots op Organic Food Helmond

"Arbeidsparticipatie zorgt dat mensen zich waardevol voelen"

Tholen - "Arbeidsparticipatie is enorm belangrijk voor mensen om zichzelf waardevol te voelen", vertelt Pieter Dirven. Reden genoeg voor de oprichter van de Smaakspecialist om met trots te kunnen vertellen over de intensieve samenwerking met Senzer, het sociaal werkbedrijf van Atlant Groep in Helmond. Vorig jaar werd de Food afdeling binnen het bedrijf zelfs officieel omgedoopt tot Organic Food Helmond.



Pieter vervolgt: "In deze tijd draait het om productiviteit en er zit vaak veel tijdsdruk op werkzaamheden. De druk op mensen wordt hierdoor groter, of ze nu wel of geen beperking hebben. Binnen Organic Food Helmond krijgen de medewerkers hierbij de juiste begeleiding om onze voedingsmiddelen te verpakken. Het is zo mooi om te zien hoe zij hierdoor opbloeien. De Smaakspecialist wil impact hebben op de maatschappij en naast onze initiatieven KidsProef en Organic Kitchen is deze samenwerking daar een uitstekend voorbeeld van."



Senzer voert uit voor Organic Food Helmond en wordt aangestuurd door een medewerker van de Smaakspecialist. Pieter geeft aan dat Organic Food Helmond uitgegroeid is tot een complete werkplaats, waar inmiddels 50 mensen werkzaam zijn. "Onze machines staan daar, onze communicatie hangt er en de medewerkers hebben onze bedrijfskleding aan. Hiermee is het een volwaardige locatie van de Smaakspecialist."

De medewerkers van Organic Food Helmond zijn verantwoordelijk voor het assembleren en verpakken van onder meer diverse melen en poeders. Dit voor de verschillende merken van de Smaakspecialist: Smaakt, BioToday en RAW Organic Food.



Voor meer informatie:

Pieter Dirven
De Smaakspecialist
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel
T: 076-5656709
pieter@desmaakspecialist.nl
www.desmaakspecialist.nl