Nieuwe uitstraling voor jubilerend Erf 1

"Meer het verhaal als bereider van boerderijzuivel vertellen"

Tholen - Erf 1 bestaat deze maand vijf jaar. Een mooi moment om een nieuwe uitstraling voor de producten te introduceren, bevestigt Irene Bruins. Alle producten van de in Kampen gevestigde boerderij worden voorzien van een nieuw etiket. "Eerder dit jaar introduceerden we onze eigen biologische kaas. En in de zoektocht naar de geschikte uitstraling voor de Kamper Terp kaas beseften we dat we beter het complete concept onder de loep konden nemen", vertelt Irene.Ze geeft aan dat in de nieuwe look de nadruk op de herkomst ligt. "Nu we vijf jaar bestaan weten we uiteraard beter wat we uit willen stralen. We willen ons graag onderscheiden met het feit dat we echt een bereider van boerderijzuivel zijn. Van de melk tot in het bakje of de fles, het komt allemaal van onze eigen boerderij. We hopen dat met deze nieuwe verpakking beter uit te stralen en meer het verhaal te vertellen."

De complete productlijn zal dus herzien worden. Voor de vla zal het meeste veranderen, meent Irene. "De vla zit vanaf nu in een bakje in plaats van in een fles. Qua gebruiksgemak boeken we hiermee flink wat vooruitgang. In een fles blijft natuurlijk best veel hangen." De melk, karnemelk en kefir blijven in fles verkrijgbaar. De vla, yoghurt, hangop en kwark komen in een bakje in de koeling te staan.Jubileum

Irene is trots op wat ze in vijf jaar tijd bereikt hebben. "Er is echt ontzettend veel gebeurd. Nadat ik ontslag heb genomen in het ziekenhuis, werd het allemaal een stuk serieuzer. En ik ben heel blij dat mijn broer Klaas-Jan nu volledig voor het bedrijf gaat. Hij werd getriggerd door de kant die het bedrijf op ging, met zelfverzuiveling. Dit was niet te combineren met zijn baan. Hierdoor kon pa het ook wat rustiger aan kunnen doen." Het assortiment is de laatste jaren flink uitgebreid. "We hebben nu ook kaas uit onze eigen kaasmakerij en verkopen vlees van onze eigen koeien en varkens. En momenteel leggen we de laatste hand aan een ontvangstruimte in De Hooiberg. Al met al kijk ik met een heel goed gevoel terug op de afgelopen vijf jaar."

Voor meer informatie:

Irene Bruins
Erf 1

Mandjeswaardweg 6
8267 AW Kampen
M: 06-19818801
T: 0383-446204
irene@erf1.nl
www.erf1.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.