Inspectieresultaten NVWA horeca en visverwerkers openbaar

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit heeft de Inspectieresultaten van horecabedrijven en visafslagen en -verwerkers openbaar gemaakt. Met de openbaarmaking van controlegegevens wordt beoogd de transparantie binnen de voedselproductieketen te bevorderen, het vertrouwen van de consument in het handelen van de overheid te vergroten en de mate van naleving van de regelgeving omtrent voedselveiligheid te verhogen. 


Voor de overige gegevens, bekijk hier een uitgebreide lijst met inspectieresultaten onderverdeeld per subsector inclusief de bedrijfsnamen.

Bron: NVWA

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.