Winkel wordt Natuurwinkel

Ecoshop Helder draagt het stokje over

Ecoshop Helder zal op 30 december 2017 haar laatste dag draaien. Marran Helder, al 9 jaar eigenaar van de Ecoshop in Lemmer, zal na deze dag het stokje overdragen aan het nieuwe gezicht van de natuurvoedingswinkel, Marije Zanstra. 
 

Marran en Marije. 

Nieuwe uitdagingen

Na 9 jaar is Marran toe aan een nieuwe fase in haar leven. "Ik heb al die jaren met passie en plezier deze winkel gerund. Natuurvoedingswinkelier is een erg leerzaam en divers vak en ik heb hier zoveel mooie mensen ontmoet. Ik had het voor geen goud willen missen. Maar nu is het tijd om nieuwe dingen te ontdekken en andere uitdagingen aan te gaan", aldus Marran. 


De gevel van Ecoshop Helder.
 

Met de paplepel ingegoten 

Met veel geduld en zorg is Marran de afgelopen tijd op zoek gegaan naar een geschikte kandidaat die de winkel met net zoveel passie en plezier zou willen en kunnen runnen. Dat is gelukt. Marije Zanstra, 25 jaar, werkt momenteel in de natuurvoedingswinkel van Drachten welke door haar ouders al meer dan 20 jaar wordt gerund. Het is Marije dus met de paplepel ingegoten. Onlangs heeft ze de opleiding natuurvoedingskundige afgerond op het Kraaybeekerhof te Driebergen, waar ze een schat aan kennis over voeding en gezondheid heeft mee gekregen. Haar zusje Rozamare zal ook mee werken, zij zal vooral verantwoordelijk zijn voor de PR en aanverwante zaken. 
 

Veranderingen 

Er verandert een hoop, maar niet alles zal anders worden. De vaste gezichten Elina en Inge gaan mee over. Tevens ook de zaterdagkrachten Anna, Caylin, Jessica en stagiair Remco. Hotske, Erika (de moeder van Marran) en uiteraard Marran zelf, zullen afscheid nemen.


De vaste gezichten verhuizen mee. 

Wat ook anders wordt is de naam en daarmee tegelijk de pui. Het concept zal 'Natuurwinkel' worden, de winkelformule die onder de Natudis valt. "Met heel veel enthousiasme neem ik het stokje van Marran over. Ik hoop met dit leuke team en een mooie nieuwe winkel een fantastische tijd tegemoet te gaan", aldus Marije. 

Afscheidsborrel

Op zaterdag 30 december nodigt de Ecoshop liefhebbers uit een drankje te komen drinken tussen 13.00 tot 17.00 uur. De winkel blijft dan gewoon open voor boodschappen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.