Rabenhorst Gember-Mix krijgt Meilleur Produit Bio-erkenning

Rabenhorst Gember-Mix heeft in Frankrijk de onderscheiding 'Meilleur Produit Bio 2018' gekregen. Dit betekent dat dit sap uitgeroepen is tot het beste bio-product 2018 in de categorie sappen. Deze verkiezing is georganiseerd door het internetplatform 'bio à la une', in samenwerking met diverse biologische supermarktketens, waaronder Biomonde en Naturalia. Het is een praktische hulp voor alle consumenten die in de bio-speciaalzaken hun boodschappen komen doen.

De jury voor de Meilleur Produit Bio bestaat uit 100 'supertesters'. Zij proeven en beoordelen jaarlijks 20.000 biologische producten. De producten worden door deze consumenten op basis van verschillende criteria (zoals geur, textuur en dergelijke) beoordeeld. Deze criteria zijn uiteraard afhankelijk van de categorie.Aan de verkiezing mogen alleen producten meedoen die voorzien zijn van één van de volgende labels: AB (Agriculture Biologique), Austria Bio Garantie, BDIH, Bio Cohérence, Bio Equitable, Bio Europe, Bio Soildaire, Biodyn, Cosmebio, Demeter, Ecocert, Natrue, Nature & Progrès, Soil Association, USDA Organic en Ecolabel.

De Rabenhorst-sappen zijn verkrijgbaar bij UniPharma. Er loopt momenteel een speciale actie bij de groothandel vanwege deze onderscheiding. Informeer voor meer informatie daarover bij UniPharma via verkoop@unipharma.nl. Om meer aandacht te schenken aan de onderscheiding zullen de etiketten aangepast worden. Ze worden voorzien van het Meilleur Produit Bio 2018-logo. De verwachting is dat dit per januari 2018 gerealiseerd zal worden.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.