29 november:

Opstartbijeenkomst oprichting Bioglasteelt-vereniging

Woensdag 29 november vindt in Dronten de opstartbijeenkomst van de vereniging Bioglasteelt plaats. Naar aanleiding van de bijeenkomst zal de vereniging officieel opgericht worden. 

De vereniging heeft als doel de specifieke biologische belangen te behartigen van de biologische kastelers in Nederland. Dit vanuit een visie op de biologische kastuinbouw en de ontwikkelingsmogelijkheden daarvan. Bioglasteelt zal opereren naast de bestaande partners LTO Glaskracht Nederland, LTO Nederland en als onderdeel van Biohuis/BioNext. Concreet zal de vereniging samenwerken met deze partners, het aanspreekpunt zijn voor biologische glastuinders, passende regelgeving voor biologische glastuinbouw bewerkstelligen en de ontwikkelingsmogelijkheden mede richting geven.

Tot op heden werd dit informeel vormgegeven door een aantal biologische tuinders. Door de groei van de sector is de noodzaak om dit te formaliseren groter geworden. Vandaar dat men deze vereniging wil oprichten om samen de lijnen voor de toekomst uit te zetten.

Bij vragen over de vereniging of haar activiteiten, contacteer dan Leo Verbeek via 06-12965985 of leo@bioverbeek.nl.

Voor meer informatie: www.zlto.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.