Edith vertelt dat het een feit is dat coeliakiepatiƫnten over het algemeen te weinig vezels binnen krijgen en dat ze te veel suiker en zout eten. "Dit is dan ook iets waar wij erg op letten bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Onze haver-bruinbrood-mix bestaat bijvoorbeeld voor 44 procent uit haver. En aan de pannenkoeken- en poffertjesmix hebben we extra boekweit toegevoegd en het suiker er uit gehaald. Dat zat er alleen in voor de kleur van het eindresultaat, niet voor de smaak, maar het was wel 7%."
Alle producten van Lisa's choice zijn niet alleen Skal-gecertificeerd, maar ook door de Nederlandse Coeliakie vereniging. "Dus kan men zonder risico genieten van bijvoorbeeld een bordje havermout met de producten van Lisa's choice. De hele keten is onder controle waardoor ook alle single melen veilig door iedereen genuttigd kunnen worden deze worden hierdoor goed verkocht."
DKW bij Natudis
Bij Natudis zijn de producten van Lisa's choice vanaf heden beschikbaar. Het assortiment bestaat uit: Bloem, haverbruinbroodmix, cakemix, pannenkoekenmix, rijstmeel, boekweitmeel, kokosmeel, havermout, toast, toast tomaat basilicum, ontbijtcrackers, stroopwafels single verpakt en per 6, mueslikoeken, choc chip koek, amandelkoek. En een special edition voor december oliebollenmix.Lisa's choice moppenlijn in de smaken, vanilla crunch, lemon butter, choc chip cookies, choc butter, hazelnut & Cranberry cookies, spiced cookies, ginger cookies. De hartige smaken: Red peper, cheese onion, poppy seed.
Diepvriesproducten bij Kroon
"We zijn ook erg blij dat Kroon Biologische Verswaren volgende week zal gaan starten met onze diepvriesproducten." Bij Kroon kan iedereen terecht voor ons lekkere Bladerdeeg, Wit brood 700 gram, Haverbruinbrood 700 gram, Croissants per 4, Roombotercake, Chocolade cake, Noten-rozijnen brood, Pizza bodems, witte bollen, bruine bollen, pistolet met zaden, stokbrood. Appeltaart en soesjes.Boven: Bladerdeeg en bolletjes, onder: gesneden witbrood en pistoletjes.
De cakes en broden zijn al voorgesneden zodat het er per plakje uitgehaald kan worden. "Gebruik de cake ook eens om een gebakje van te maken met wat slagroom en fruit, of een lekkere trifle, een indrukwekkend toetje waar iedereen van smult."
Boven: chooladecake en croissants, onder: pizzabodem en roomboterkoek.
Edith vertelt dat de Bagels, Slagroomtaart, harde wener advocaat, harde wener aardbei, swartzwalder kirsch, bossche bollen, hazelino en ontbijtkoek zo spoedig mogelijk aan het assortiment toegevoegd zullen worden. "Al ons gebak wordt met 30% minder suiker gemaakt. Het grappige daarvan is: je proeft meer, door minder suiker."
Soesjes.
Voor meer informatie: [email protected], www.lisaschoiceglutenfree.com